To farlige kvinder og Keanu Reeves

Banke banke på
Billede
(© Black Bear Pictures)

Ville du lukke de to kvinder på billedet ind i dit hjem? Keanu Reeves ignorerer deres foruroligende blik, og lader dem tvivlen komme til gode, i traileren til Knock Knock, men det skulle han naturligvis aldrig have gjort.

Længere er plottet tilsyneladende ikke, men det kan også være nok, når instruktøren er Eli Roth, der tidligere har fået det maksimale ud af et spinkelt fundament.

Cabin Fever og Hostel gjorde en dyd ud af genreklicheer, og selvom hverken Hostel: Part II eller 'The Green Inferno' havde samme gennemslagskraft, er den 42-årige instruktør stadig et navn forbundet med store forventninger i horror-kredse.

'Knock Knock' ser umiddelbart ud til at indfri potentialet.

Filmen netop blevet vist på Sundance-festivalen, og både Bloody Disgusting og Variety er begejstrede for et tiltrængt løft til home invasion-genren (der bl.a. tæller Straw Dogs, Funny Games, The Strangers og You're Next for at nævne nogle få i kronologisk rækkefølge).

Mødet mellem Keanu Reeves og de to forførende kvinder (spillet af Ana de Armas og Eli Roths hustru, Lorenza Izzo) har endnu ingen distributør, men det forventes at ændre sig efter debuten på filmfestivalen i Utah.