Cookie- og Privatlivspolitik
Er dette den nye Indiana Jones?

Er dette den nye Indiana Jones?

Rygter om Harrison Fords afløser

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Disney har ikke kun erhvervet rettighederne til Star Wars-universet men også til Indiana Jones. Nu skulle Chris Pratt være på tale til titelrollen ifølge Deadline.
[banner_here]Chris Pratt er dog så åbenlys en kandidat, at han virker som det mest oplagte rygte, man umiddelbart kan opdrive i forbindelse med en femte film om den berømte arkæolog. 

Karakteren Peter Quill i Guardians of the Galaxy var en moderne opdatering af Han Solo, og i de første klip fra Jurassic World har Pratts karakter en sarkastisk og tør distance tilfælles med Harrison Fords elskede karakter.

’Indiana Jones 5’ er ikke det eneste fremtidige projekt forbundet med den 35-årige skuespiller. Næste film, efter 'Jurassic World', er eftersigende en rolle i Antoine Fuquas opdatering af The Magnificent Seven.

Kunne Chris Pratt blive en god Indiana Jones? Hvem kunne ellers?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Henry Cavil ville være oplagt, selv om at jeg ikke håber det. Indiana Jones er Harrison Ford's karakter. Men der er nok tre-fire stykker som er oplagt:

Chris Pratt: (Ham kan jeg ikke li', han skal bare ikke blive Indy)
Bradley Cooper: (Fantastisk skuespiller)
Shia LaBeouf: (Også en god skuespiller, især i Fury)
Henry Cavil: (Ham har jeg selv lagt på banen, har aldrig i mit liv set en film med ham, men tror måske det bliver ham)

Personligt håber jeg der ikke kommer flere. Men på en måde håber jeg, fordi Indiana Jones filmene er mesterværker (1-3). Måske vil der komme et plot-twist. Indy giver faklen videre til Mutt. Hvem hved?

Number 9

Film bliver lavet for at tjene penge, og sådan er det nu en gang. Hvis det ikke var, ville produktionsselskaberne hurtigt dreje nøglen om. Desværre betyder det ofte, at det originale kunstneriske udtryk må vige for en hurtig profit, og den mest sikre profit er at malke et kendt franchise.
Inden jeg har set dem, kan jeg ofte ikke lade være med at have en skeptisk tilgang til film som Harry Potter 8, Mockingjay 1 og Hobbitten 3, når man ved, det er for pengenes skyld, at de er til. Så kan det godt være, at en velsmurt Hollywood-maskine og et dedikeret crew/cast får lavet god underholdning alligevel, men hvor er det originale? Og der er desværre talrige eksempler på, hvor galt det kan gå. Personligt har jeg Batman Forever og Batman & Robin som traumatiske skuffelser, men kunne også have nævnt en del andre.
Så tak men nej tak. Jeg ønsker IKKE endnu en udvanding af noget originalt. Jeg foretrækker langt hellere noget nyt. Kom nu. Overrask mig!
(Og efter alle de fine ord ser jeg nu frem til et filmår, hvor Jurassic Park og Star Wars er på min must-see-liste. Som sagt, sikker profit...)

Martinuser/937968

På et tidspunkt gik der rygter om at Bradley Cooper måske skulle være Indiana Jones. Han ville være 10.000 gange bedre end Chris Pratt, fordi han ligner Harrison Ford mere.

Joachimuser/192842

Jeg vil nu hellere have de laver en uncharted filmatisering eller noget andet/nyt.

jeg ved at en Uncharted film er undervejs, men det er det ligesom om at de ikke kan få det gjordt til en realitet.

ALEX

For mig er der kun en Indy, og det er Ford. Dog ved jeg godt der er tale om en reboot, men de originale film er noget for sig selv. Det ligesom EVENTYRET, det kan ikke kopires de er dem, og ikke mer.

Camillauser/138272

Han var god som den unge Indy.

Alexander

Ja han ville blive en perfekt Indi

Jacob

Med alle de milliarder Disney har postet i LucasFilm, og den efterfølgende juridiske kamp med Paramount, så forstår jeg dem godt at de har et nyt, ungt talent i kikkerten i stedet for at starte forfra med den aldrende Harrison Ford. For Disney har jo netop IKKE ejerskabet over de fire oprindelige film, så tanken om at forsætte med ham eller Shia Lebeouf virker for mig absurd. Om idéen er god eller ej må tiden vise, men med alle de penge de mange reboots indbringer tror jeg nok det vil være en kommerciel succes.

CINEMANDRUP

Selvom jeg af hele mit hjerte har og altid vil have Harrison Ford som den eneste rigtige Indiana Jones er tiden inde til at der nok skal nyt blod i Indy's årer.

De gode gamle Indiana Jones film står for mig næsten som en slags hellig gral, der ikke skal pilles ved. De er helt unikke hele vejen igennem.

Den fjerde film i rækken skuffede fælt og var - følte jeg - ikke i rette Indy ånd. Dertil skal siges, at det ikke hjalp at se Shia Lebeouf som Indy's søn. Alene det gjorde nærmest at jeg udviklede grå hår. Shia er ikke i nærheden af at skulle videreføre en sådan franchise og en ny indy film føler jeg heller ikke skal fortsætte hvor den fjerde slap for så er det netop problematikken med at det højest tænkeligt at sønnen der skal videreføre og til det siger jeg pænt nej tak.

Derudover er jeg helt åben overfor en reboot/genstartning af serien, men selvfølgelig med rette hovedperson. At Chris Pratt er på tale kunne jeg faktisk godt forestille mig og at se ham i rollen tror jeg kunne blive overraskende godt.
Hvis han ikke skulle var jeg nok også en af dem der så Bradley Cooper som en spirende Indiana Jones, da han har udseendet, den tørre humor og kan rumme action elementer for ikke at tale om at kunne være seriøs, hvis man har set ham i American Sniper.

Selvom Bradley Cooper har benægtet at være på tale som Indy ville det ikke overraske mig hvis han tog hatten på og påtog sig rollen. Glæder mig til at se hvem der får æren af at føre arven videre.

For Prins Knud skal det slåes fast at Harrison Ford er og bliver Indiana Jones og virkelig har givet karakteren den legendariske status han fortjener.

TorbenWood

Den sidste Indiana Jones film var en skuffelse. Selvom de fleste af os kun kan forestille os at se Harrison Ford i rollen, er det måske på tide med en ny ung udgave.

De skal ikke lave flere såkaldte fortsættelser. Indiana Jones serien bør starte forfra med nye skuespillere i helt nye fortællinger.

Chris Pratt virker som en godt valg, men i mine øjne kunne nogle cool gutter som Tom Hardy og Gerard Butler også være interessante valg. Men det tror jeg vi skal overlade til filmfolkene bag. De har jo nok idéer omkring i hvilken retning de ønsker karakteren skal hen imod. Ender det med at Chris Pratt får rollen, er jeg ganske åben over for valget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

7 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

7 timer siden

Aktive debatter