Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste 3’er

Afstemning: Den bedste 3’er

Stem på dine 10 favoritter

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Afstemningen er lukket - se resultatet i runde 2.

Taken 3 er nu aktuel i biografen, og filmen er den første 3'er i 2015, der senere byder på Nat på museet 3, Insidious: Chapter 3 og til dels animationsfilmen Minions.

2014 bød desuden på en række store 3'ere (som Expendables 3The Hunger Games: Mockingjay - del 1 og Hobbitten: Femhæreslaget), men hvilket tredje indslag i en filmserie er egentlig det bedste?

Vi har udvalgt 100 film til afstemningen, der enten er del af en franchise, eller det afsluttende kapitel på en trilogi. En fællesnævner er fx den samme karakter i alle filmene.

Til gengæld har vi udeladt film, der kun tematisk eller kunstnerisk udgør en trilogi, som fx Baz Luhrmanns Red Curtain-trilogi, Kieslowskis farvetrilogi, Per Flys samfundstrilogi, Chan-wook Parks hævntrilogi, osv.

I første runde har du 10 stemmer. I anden runde har du 5, og i finale-runden kan du stemme på én film.  

Må den bedste 3’er vinde! 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Twillight, altså som i Twillight? Altså jeg mener Twillight?? Prøv at sig det højt, også fortæl mig, hvor meget du griner... Var det ikke kåret som en af verdens dårligste film, eller er det bare mig der lever i en drømmeverden. Bare det, at en så dårlig film kan få stemmer, sætter virkelig det hele i perspektiv, hæhe :))

Anonymuser/0

Jeg synes ikke engang at der burde være en afstemning, fordi der er en klar vinder, som slår alle de andre 3'ere med flere længder. For mig er denne afstemning et spørgsmål om den bedste 2'er... Ringenes Herre 3 er en af de mest vindende film nogensinde - 11 oscars, bare lige hurtig indskydelse - og hvis jeg husker rigtigt er der ikke en af de film på denne liste, som bare er tæt på dens gevinster. Den kulturelle værdi den har for det vestlige samfund, viser også bare sikkerheden i, at det er den bedste 3'er - eller nok nærmere bedste film nogensinde. Det er i bund og grund en af de mest klassiske film nogensinde, om man kunne lide den eller ej, har man stadig set lidt eller bare kendskab til at den findes.

Hvorfor skulle en film som hunger games være bedre, med det fatale filmværk de har gang i - pinligt.

Star Wars er jo bare en klassiker og intet andet. Den er velskrevet - kun historie og univers -, men manuskriptet er godt nok kedeligt, uambitiøst, ordinært og meget mere.

The Godfather 3 har heller ikke en chance, den var jo aldrig rigtig vellykket. 1 og 2 er jo, hvad man husker den "trilogi" for.

X-men - tager mig bare til hovedet og ærgrer mig.

Toy story ligger i vores alle hjerter, men at sammenligne film af de kalibrer som er her, er helt fra forstanden?

Jeg elsker Harry Potter, men så er den vel heller ikke mere end det.

Pirater... Depp er jo alt for fed, men det er også hvad jeg husker den film for.

Hobbitten 3 er godt nok den bedste af de tre film i trilogien, men det er så også det. Den når aldrig op på et niveau, som runder Ringenes Herre.

Alle de film jeg nu har kritiseret, er kun i forhold til Ringenes Herre 3. Mange af dem, kan jeg rent faktisk godt lide, og nogle elsker jeg.

Sten

Sådan er smag så forskellig.
Jeg havde ikke engang din 1'er på min Top 10 ;)

Anonymuser/0

Der er jo både dårlig og god smag ;) Haha, bare ironi

Antaeus

Nu handler en afstemning heldigvis om mere end hvad du synes.

Oscars skal i øvrigt ikke afgøre om biografgængerne, andre eller jeg synes det er en god film eller ej. Oscar er mest business.

Det ses gang på gang at biografgængerne ikke er enige. Der er super gode film på denne liste. Ringenes Herre er for mig verdens næstbedste film og 3'eren er også verdens næstebedste 3'er. En fuldstændig fantastisk film.

Star Wars er ikke bare en klassiker, den er så meget mere og har vel den største fanskare i verden - og det er der god grund til. Universet er det fedeste nogensinde.
Ringenes Herre 3 har desværre nogle lidt kedelige stunder i lidt af Frodos færden, mens de andres færden er langt mere spændende og seværdige. Når jeg ser 3'eren har jeg det med at springe lidt i Frodos færd, den er lidt for kedelig og de spiller også lidt for meget på den frygtelige byrde han har - det bliver næsten for belastende og lidt kedeligt.

Hobbitten 3 anser jeg som den klart dårligste af de 3 hobbit film, som i øvrigt er ret gode, men du har ret i at de ikke når LOTR standard.

Pirates 3 kammer over og historien er ikke velskrevet. Godfather kan vi godt blive enige om. Leones fantastiske film er ikke kommenteret. Den ville have en god chance hvis afstemningen ikke var på Kino, hvor gennemsnitsalderen er ret lav. Langt mere reelt end at skimte til oscars ville være at skimte til imdb (brugernes liste) - og gør man det så burde Den Gode, Den Onde og Den Grusomme løbe med sejren (min personlige favorit er dog en anden).

Anonymuser/0

Du har dine pointer, og de giver også et andet blik på sagen, en hvad èt subjektivt menneske mener. Jeg synes bare, at det er helt forkert at lade sådan en afstemning vælge - specielt grundet det mindre filmindblik, der er. Mange ser film med et blå øjet henfald, også selvom deres øjne ikke er af den kulør.

Star Wars har en kæmpe fanskare, men det er ikke selveste filmene, som har dannet den. De fleste penge er tjent på udvidelserne af Star Wars - al det merchandise. Star Wars sælger udelukkende på ideen og historien - inklusiv den tiltro der er til sci-fi, og begejstringen af det her meget søde univers. Ja alt det her er også nok, men en film er også meget mere end det. En film skal indeholde præstationer, som giver kuldegysninger, og ikke tomhjernethed. Hele filmen er for mig en lang og kedelig passage. Det er dog specielt 1,2 og 3 som er helt til hest, hvorimod de første Star Wars har noget mere, at tilføje - i forhold til tiden.

Imdb skal bestemt ikke afgøre det, da det vil blive mere seriøst med en afstemning af filmfolk - de dygtigste af slagsen - skal afgøre hvilken der er den bedste. Her kommer Oscar uddelingerne tilgode.

Men... men - film handler stadig om appellen, og det er hvert og et menneske, der har hver og sin smag, problemet er bare at hver smag er subjektiv, og man mener at objektivitet kun er et ord og ikke handling, altså dermed mennesket ikke er tilhørende af det... Derfor skal der en større enhed til at afgøre det, som kan se det med filmiske øjne - altså komme så tæt på objektiviteten som overhovedet muligt.

Problemet er at folk herinde kan kåre en film, som Scary Movie 3 som den bedste 3'er, og ja jeg grinte aller helvedes meget, men come on man må jo indse at filmværket er noget af det værste.

Jeg må gøre mig uforstående overfor din mening omkring Frodos "kedelighed" da det er en vigtig bestanddel for filmen, ellers fungerer historien ikke. Hans kamp mod ringen, skal netop være højdepunktet, da det også er et af budskaberne i filmen. En film med det spændingsniveau, som der ellers er i Lotr 3, kan ikke gennemføres i en hel film, da den simpelthen vil blive for overflødig. Det er netop de scener med Sam og Frodo, der viser følelserne og giver identificeringen med os selv, det er de scener som virkelig gøre den god.

Jeg kan forestille mig at du synes Boyhood er dårlig?

Antaeus

Du kan sikkert forestille dig meget på andres vegne. Her ender man ofte i grøften fordi man ikke kan se ;)

Vi er fuldstændig enige i at LOTR er et mesterværk. Jeg sagde ikke Frodo og hans færd var kedelig, men der er enkelte passager som bliver for langtrukne og kedelige, især hvis man ser filmen anden eller tredje gang. Jeg er ikke uenig i der skal være plads til både spænding og fordybning.

At din mening alene skulle tælle er jo nonsens og vil alle folk stemme på Scary movie 3 ja så er den jo bedst blandt den gennemsnitlige Kino-bruger og det er det denne afstemning handler om (og så kan man jo være nok så meget uenig, især hvis det virkelig blev Scary Movie 3). Andre bud på bedste 3'er kan man jo finde på andre sider.

Og at trække Oscar ind som eksperterne holder heller ikke - hvis du skal gøre det ordenligt så er det jo disse lister og eksperter du skal have fat i så må du se hvornår første 3'er kommer op (der skal man nok en hel del ned af deres lister).
http://www.kino.dk/nyheder/2012/08/verdens-bedste-film-er-fundet

Selvfølgelig er det Star Wars filmene der har dannet fanskaren (det er ren historie). Her blander du to ting sammen. Hvis dine påstande omkring Star Wars skal ophæves til mere end bare påstande så mangler du almen dokumentation for at det er som du siger.

Da den første Star Wars kom ud i 1977 brød den nærmest lydmuren rent indtjeningsmæssigt og er vel stadig kun overgået af Borte Med Blæsten. Dette skete fordi den var fuldstændig nyskabende for sin tid på både billed- lyd- og effektsiden. Var en klassisk godt fortalt heltehistorie og med figurer man let kunne identificere sig med og ikke mindst replikker folk stadig citerer i dag. Sci-fi havde man set mange gange før og det plejede ikke at sælge særlig godt (se dokumentaren om Star Wars).

Antaeus

Top 10 ud fra rækkefølge de står på listen

1. Den gode, den onde og den grusomme
2. Die Hard 3
3. Goldfinger
4. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
5. Indiana Jones and the Last Crusade
6. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
7. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
8. Triumphs of a Man Called Horse
9. The Lord of the Rings: The Return of the King
10. The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Mette

Må klart sige at "The return of the king" og "At World's end", er de to film der bedst formår at få hver deres historie afsluttet på en ordentlig måde, hvor man sidder tilbage og føler fred i sindet og at der ikke mangler noget.

Anonymuser/0

(Indtil videre) seriens bedste! Mere er der ikke at sige herfra!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.