Cookie- og Privatlivspolitik
5 bud på Rick Flag i Suicide Squad

5 bud på Rick Flag i Suicide Squad

Hvem skal overtage Tom Hardys rolle?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Som vi tidligere har skrevet, er Tom Hardy sprunget fra superskurkefilmen Suicide Squad, hvilket betyder, at David Ayer nu mangler en skuespiller til at påtage sig rollen som gruppens leder, Rick Flag.

Jake Gyllenhaal blev kort nævnt som en mulig afløser, men ifølge Variety har Nightcrawler-skuespilleren valgt at afslå tilbuddet.

Så hvem skal spille Rick Flag? Vi giver her fem bud.

Channing Tatum
Channing Tatum: Den fireskårne, alsidige skuespiller fra fx G.I. Joe: The Rise of Cobra ligner en copy-paste til rollen, både hvad angår statur og talent. 

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg: Ser måske en kende for venlig ud, men har bestemt fysikken til at spille Flag. Og så har han ofte spillet action-roller, senest i Transformers 4

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson: Hvorfor ikke? Den karismatiske eks-bryder er vant til at begå sig i et ensemble-cast og vil let kunne portrættere en dygtig soldat. Han mangler godt nok det lyse hår, men som i Hercules kan han da få en paryk på hovedet. 

Neal McDonoughNeal McDonough: Den mindst kendte af vores bud, men en særdeles produktiv herre. McDonough har bestridt roller i så forskellige produktioner som Captain America: The First Avenger, Minority Report og tv-serien Desperate Housewives. Af de fem skuespillere er han den med mest ledertype over sig. 

Jai Courtney
Jai Courtney: Ja, vi ved godt, at Courney allerede er castet til filmen som Boomerang, men helt ærligt så ligner han mere Rick Flag.

Hvem tror du, overtager Hardys rolle?

Suicide Squad får efter planen premiere den 4. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortronuser/634471

Forstår ham virkelig ikke. Han ser virkelig ubegavet ud og spiller pinligt dårligt skuespil. Virker kun for mig, når han spiller det han ligner; en dum jock.
Det må være Megan Fox-effekten: Folk af samme køn synes de er virkelig latterlige, mens folk af det modsatte køn sidder og savler over dem...

Jonas

Når han er i sit es, er han knageme god!

Simon

Tatum skal spille Gambit i X-Men og The Rock skal spille Black Adam for DC.
Mark Wahlbergs program er tættere end Tom Hardys, så han får nok også svært ved at få tid til den.

Jacob

... skulle det være Neal McDonough. Heldigvis er Channing Tatum godt optaget af 'X-Men: Apocalypse' og 'Gambit', så han har vist ikke tid til at ødelægge DC ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

35 minutter siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

22 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

23 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter