Cookie- og Privatlivspolitik
5 bud på Rick Flag i Suicide Squad

5 bud på Rick Flag i Suicide Squad

Hvem skal overtage Tom Hardys rolle?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Som vi tidligere har skrevet, er Tom Hardy sprunget fra superskurkefilmen Suicide Squad, hvilket betyder, at David Ayer nu mangler en skuespiller til at påtage sig rollen som gruppens leder, Rick Flag.

Jake Gyllenhaal blev kort nævnt som en mulig afløser, men ifølge Variety har Nightcrawler-skuespilleren valgt at afslå tilbuddet.

Så hvem skal spille Rick Flag? Vi giver her fem bud.

Channing Tatum
Channing Tatum: Den fireskårne, alsidige skuespiller fra fx G.I. Joe: The Rise of Cobra ligner en copy-paste til rollen, både hvad angår statur og talent. 

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg: Ser måske en kende for venlig ud, men har bestemt fysikken til at spille Flag. Og så har han ofte spillet action-roller, senest i Transformers 4

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson: Hvorfor ikke? Den karismatiske eks-bryder er vant til at begå sig i et ensemble-cast og vil let kunne portrættere en dygtig soldat. Han mangler godt nok det lyse hår, men som i Hercules kan han da få en paryk på hovedet. 

Neal McDonoughNeal McDonough: Den mindst kendte af vores bud, men en særdeles produktiv herre. McDonough har bestridt roller i så forskellige produktioner som Captain America: The First Avenger, Minority Report og tv-serien Desperate Housewives. Af de fem skuespillere er han den med mest ledertype over sig. 

Jai Courtney
Jai Courtney: Ja, vi ved godt, at Courney allerede er castet til filmen som Boomerang, men helt ærligt så ligner han mere Rick Flag.

Hvem tror du, overtager Hardys rolle?

Suicide Squad får efter planen premiere den 4. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortronuser/634471

Forstår ham virkelig ikke. Han ser virkelig ubegavet ud og spiller pinligt dårligt skuespil. Virker kun for mig, når han spiller det han ligner; en dum jock.
Det må være Megan Fox-effekten: Folk af samme køn synes de er virkelig latterlige, mens folk af det modsatte køn sidder og savler over dem...

Jonas

Når han er i sit es, er han knageme god!

Simon

Tatum skal spille Gambit i X-Men og The Rock skal spille Black Adam for DC.
Mark Wahlbergs program er tættere end Tom Hardys, så han får nok også svært ved at få tid til den.

Jacob

... skulle det være Neal McDonough. Heldigvis er Channing Tatum godt optaget af 'X-Men: Apocalypse' og 'Gambit', så han har vist ikke tid til at ødelægge DC ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.