Cookie- og Privatlivspolitik
4 kvinder klar på Ghostbusters

4 kvinder klar på Ghostbusters

Who are you gonna call?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Der har længe været rygter om, at Melissa McCarthy skulle være en af hovedrollerne i den nye Ghostbusters-film, og det er nu blevet bekræftet.

Kvinderne, der sammen med McCarthy skal fange spøgelser i New York, forventes at blive Kristen Wiig, Leslie Jones og Kate McKinnon.

’Ghostbusters 3’ har været lang tid undervejs. Oprindeligt var der tale om en direkte efterfølger til de to forrige film, instrueret af den oprindelige instruktør Ivan Reitman, med de originale karakterer og skuespillere.

Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson var angiveligt villige til at vende tilbage, men Bill Murray tøvede, og da Harold Ramis døde sidste år, sprang Ivan Reitman også fra.

Instruktøren Paul Feig, overtog herefter projektet, som et reboot med kvindelige spøgelsesjægere.

McCarthy og Kristen Wiig har tidligere arbejdet sammen med Feig i forbindelse med filmen Bridesmaids, mens både Leslie Jones og Kate McKinnon har bevist deres humoristiske talent på Saturday Night Live.

'Ghostbusters 3' forventes at få premiere i sommeren 2016

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En decideret fortsættelse fra film to kan ikke komme på tale, når vi nu taler om et reboot og for slet ikke at nævne at ingen fra det originale cast er ombord, ergo er det ikke Ghostbusters 3.

Jeg frygter for mange platheder under så stor en forandring for spøgelsesjægerne og det bliver bestemt ikke en film jeg kommer i biografen for at se.

En tredje film har længe været under opsejling og forstår udemærket, at der ønskes en ny film, men som Jacob som ganske fint udtrykker, så er virker dette ugenemtænkt og ikke som det bedste udgangspunkt.

ALEX

Filmen ghostbusters var en klassiker, den var go og original. To' ern var dog ikke lige sår god som den første, men den var også svært at nå. Eftersom filmene var noget originalt og fantastiske skal man ikke rode mere med noget så klassisk. Det vil bare give en ligegyldig dum reboot. Jeg er sikker på den vil stinker være end min storetå, og at holywood endnu engang er en flok glatnakker med at finde på originale ting. Øv.

Mickey

Lyder som et dumt projekt. Lad nu bare Ghostbusters stå tilbage som den var, i al sin herlighed. At lave en spin-off med 4 kvinder, kan KUN blive for plat. Håber virkelig det, på en eller anden måde, går i vasken :/

Simon

Uden Bill Murray kan jeg ikke stable den store entusiasme på benene. Og slet ikke når Melissa McCarthy er med. De andre er ganske fine, men McCarthy har kun et spektrum, som består i at fyre så mange platheder af så muligt. Hun er den kvindelige Adam Sandler snarere end sjov.

Jacob

På den ene side kan jeg godt forstå de folk der har tumlet med projektet, som har set deres ønske om at genoplive franchisen gå i opløsning, men derfor virker det også som om idéen med at reboote med kvinder virker ugennemtænkt, og det er aldrig et særlig godt udgangspunkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Hold op hvor jeg glæder mig helt vildt til at se den her!

7 timer siden
Trine

Hold op hvor er der mange sjove stunder...

7 timer siden
Geek

Hvis historien kan bære det er det fint nok med en lang film, men kan vi ikke PLEASE få en pause midtvejs.

1 dag siden
Simon

Det var simplethen bare for klamt og pinligt...

1 dag siden
Kenneth Pedersen

...den skal ses!!

2 dage siden

Aktive debatter