Cookie- og Privatlivspolitik
3 højdepunkter fra Golden Globe

3 højdepunkter fra Golden Globe

Cosby, Cumberbatch og Michael Keaton

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

En vellykket prisuddeling byder på rørende taler og gode grin. Årets Golden Globe var ikke en undtagelse, og her er vore tre favoritindslag fra aftenen.

Se listen med alle vinderne. 

Åbningsmonologen
Tina Fey og Amy Poehler gentog sidste års værtsroller med stor succes. Åbningsmonologen inkluderede alt fra Bill Cosby-jokes til kærlige drillerier af George Clooney og en omgang ”hvem ville du helst...?” 

Benedict Cumberbatch photobomber Meryl Streep
Meryl Streep blev bedt om at tage en selfie med en nordkoreansk soldat (Margaret Cho), hvilket selvfølgelig blev udnyttet af Hollywoods pt. mest populære skuespiller, Benedict Cumberbatch. Arrangeret eller ej. Det er sjovt!

 

Michael Keatons rørende tale
En ydmyg, snakkesalig og oprigtig taknemmelig Michael Keaton gik på podiet og hyldede sin familie, så selv kynikerne måtte slippe en tåre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Golden Globe virker meget mere familiært og hyggeligt, end The Oscars.

Både på rød løber inden showet og under selve prisuddelingen. Især får man en unik oplevelse af at være tæt på stjernerne, på rød løber - med et herligt mix af humor løsnede stjernerne op fra det sædvanlige stive. I salen var blandingen af Tina Fey og Amy Poehler's grove humor og en mindre og intim sal genial, og gav en følelse af at være vidne til en privat sammenkomst.

Oscars er måske mere præstigefyldt og spændende, men tempoet og formen i Golden Globe fungerer efter min mening bedre.

Simon

Jeg er overraskende glad for vinderne i de store kategorier. Eneste undtagelse var at jeg gerne ville have haft Birdman over Grand Budapest Hotel.
Det er egentligt fornuftigt gået, når man tænker på at de 85-100 HFPA medlemmer (meget få) der uddeler prisen tidligere har haft tendens til at lade sig overtale til at give de mest gavmilde personer en pris.

Heidi

Det er også mine favorit højdepunkter af det der har med filmene at gøre. Og George Clooney, ikke at forglemme!!! Hans tale fik mig til at tude! Ellers er altid über-coole Kevin Spaceys tale også et kik værd :)

Det kan godt være The Imitation Game gik totalt tomhændet derfra, men ingen er i tvivl om hvem Benedict Cumberbatch er :)

Simon

Jeg kunne nu godt lide at Cumberbatch og filmen ikke fik noget. Jeg holder stort set aldrig med Harvey Weinstein film (med undtagelse af Tarantino), da han har gjort det til sit speciale at lave en opskrift på hvilke film Oscarakademiet typisk godt kan lide og så skræddersy hans film til dem.

Dernæst markedsfører han filmen massivt mod Golden Globe medlerne og Oscar akademiet. De modtager tilbud om at se hans film sammen med skuespillerne og de får emails og breve fra ham hvor han minder dem om at de skal huske at stemme på hans film.
Det er det der hedder en Oscarkampagne og efter at Weinstein gjorde det til en dyd, er alle andre fuldt efter.

Det er også derfor at Oscar og Golden Globes priserne mister deres værdi, da det ikke handler om hvilke film der er bedst, men om hvem der er bedst til at markedsføre deres Oscarfilm til en specifik gruppe af personer.

Jeg fryder mig derfor altid i mit stille sin, når Weinstein's metoder ikke lykkes. Det giver et håb for at filmenes kvalitet også tæller.

Heidi

Jeg er SÅ tosset på Weinstein Company! De købte de amerikanske rettigheder efter filmen var indspillet (og de lige var begyndt på at klippe den) og efter kun at have set 20 minutter råfilm.

Jeg er tosset over Weinsteins metoder, de tilrager sig al ære for en film de, de fleste gange, har købt sig ind i senere, som fx ved TIG.

Jeg er tosset over den måde de har frigivet alt alt ALT for mange klip fra filmen.

Det er så kvalmende at se, at filmen markedsføres rundt om i verden - inkl. DK - som en amerikansk film. Gu er den ej amerikansk. Den er for største delen af den britisk! Det er kvalmende at se den måde filmen bliver udgivet på i USA (få biografer, så lidt flere, så rykker vi lige den offficielle frigivelse i alle biografer etc etc), og som du skriver, den massive reklame for GG og Oscars.

Hvis TIG ikke vinder noget, er det helt og aldeles Weinsteins fejl og ikke filmen, for filmen har alle kvaliteter. Den har så til fulde fortjent priser fordi den er en afsindig god film og den ære skal sgu - pardon my french - ikke tilskrives Weinstein.

Jeg er fuldstændig enig i din betragtning omkring GG og Oscars, samt Weinsteins metoder, jeg har absolut ingen respekt for Weinstein, NUL respekt tilbage for GG, og Oscars hænger i en tynd tråd. Det handler mere om hvem man kender i branchen etc etc, Weinstein er ikke de eneste der spiller det spil, men de er det værste. Helt klart.

Jeg synes personligt de eneste reelle filmpriser US har tilbage er SAG Awards og Critics' Choice Awards, men de er ikke fine nok.. så er det mærkeligt nok ligegyldigt hvor indspist de andre to faktisk er med filmselskaberne, producenterne og distributørerne.

P.s.
Nu har jeg så set The Imitation Game og den fortjener at vinde, simpelthen fordi det er en afsindig god film og Cumberbatch spiller sit livs rolle. Det har så intet med Weinstein at gøre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter