Superfredag #14

Nyt fra superheltefilmens verden
Billede
(© Marvel)

- I sidste uge fandt vi ud af, at Michelle MacLaren skal instruere filmen om Wonder Woman. Nu skriver The Hollywood Reporter, at filmens manus skal udfærdiges af Jason Fuchs, som også skal skrive den nye film om Peter Pan.

- The Fantastic Four har fået en officiel plot-synopsis, som lyder:

"'The Fantastic Four', en nutidig genfortolkning af Marvels originale og længestkørende superheltehold, centrerer sig om fire unge outsidere, som bliver teleporteret til et alternativt og farligt univers, der ændrer deres fysiske form på chokerende måder. Mens deres liv bliver vendt på hovedet, må holdet lære at beherske deres nye, skræmmende kræfter og arbejde sammen for at redde Jorden fra en tidligere ven, som nu er blevet en fjende."

- Ryan Reynolds har bekræftet, at han skal spille Deadpool i den kommende solofilm. Det gør han via et oploadet billede på sin Twitter-profil, der viser antiheltens maske formet af patronhylstre.

Deadpool

- Oscar Isaac har udtalt sig til IGN om sin karakter, Apocalypse, i den næste X-Men-film. Han fortæller bl.a.:

”Præcist som Bryan (Singer, instruktøren, red.) har gjort med de andre film, så forsøger han at finde noget mere interessant end de arketypiske aspekter af karaktererne, som virker godt i tegneserierne, men i en film har man brug for – i mangel på et bedre ord – mere menneskelighed i [Apocalypse]. […] så med denne karakter er jeg meget interesseret i udfordringen i at finde noget psykologisk interessant og fængslende.”

- Skuespilleren Chadwick Boseman har i et interview med Variety talt om sin rolle som Black Panther:

"Det fantastiske ved det er, at karakteren er unik på flere områder. Jeg kan ikke komme i tanke om en anden karakter, som både er leder af en nation og superhelt på samme tid. Historien kan komme til at foregå på mange måder […], og jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at passe ind i det store billede af det, Marvel har gang i."

- Avengers: Age of Ultron skal ifølge Daily Mail indspille lidt flere scener i januar 2015.

- Og som du måske allerede har læst i en anden nyhed her på kino.dk, så har Marvel officielt udmeldt, at Benedict Cumberbatch skal spille Doctor Strange.