Cookie- og Privatlivspolitik
"I må gerne  aflyse  The Interview"

"I må gerne aflyse The Interview"

Terror-truslen udløser usikkerhed om komedien

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Har man ikke fulgt med i de sidste par ugers Sony-skandale, kan det koges ned til dette:

Sonys komedie The Interview handler om et attentat på Nordkoreas diktator Kim Jong-un, hvilket har medført, at Sony er blevet hacket af en organisation ved navn The Guardians of Peace.

Hacker-gruppen har derefter delt den ene efter den anden pinlige mail mellem producenter, skuespillere og instruktører. Afsløret lønningslister, lagt kommende film på nettet og endda snuppet det nye Bond-manus.

Ansatte i Sony har modtaget trusler mod dem selv og deres familier, og prominente folk som Barack Obama og Angelina Jolie er blevet genstand for racistiske og personlige kommentarer.

Seneste udvikling i sagen er dog langt den værste... 

Nu har The Guardians of Peace sendt en officiel advarsel til alle de biografer, der viser 'The Interview'. Truslen indeholder udsagn som:

- Verden vil blive fuld af frygt!
- Husk d. 11. september!
- Vi anbefaler, at I ikke er i nærheden af en biograf, når det sker!
- Alt der sker, sker pga. Sony Picture Entertainments grådighed!"

Sony tager truslen relativt seriøst og har aflyst gallapremieren i New York. Filmselskabet har desuden henvendt sig direkte til biograferne og givet biografejerne carte blanche til at aflyse visningerne. Seth Rogen og James Franco har ligeledes standset deres pressetur.

The Department of Homeland Security har som reaktion på truslen offentligjort en meddelelse om, at der ikke ser ud til at være nogen reel fare for et terrorangreb. 

The Interview har pt. ikke en dansk premieredato, men du kan se traileren nedenfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Nu vil de gøre filmen gratis tilgængelig på www.crackle.com - hvis den er som Hulu, så får danskere ikke adgang uden at gøre sig nogle krumspring med teknikken.

Camillauser/138272

Simon

De amerikanske biografer nægtede desværre at vise filmen efter nordkoreanske terrortrusler og dermed tvang biogafejerne SONY til at trække filmen tilbage på ubestemt tid.
Dermed har biograferne givet efter for Kim Jong-Un og han kan dermed bestemme hvad biograferne i den vestlige verden må vise.

I sandhed et meget hårdt slag for ytringsfriheden.

CINEMANDRUP

Hvor er det dog trist, at verdenen er blevet sådan et sted, hvor en film kan skabe så meget røre i andedammen. Det er klart at visse film enten vil provokere, chokere eller skabe debat blandt bestemte personer, som har et pricipielt syn på hvad en film må og ikke må.

En film må alhjertens gerne gerne skabe debat og tage tabu'er op for min skyld, hvorfor jeg også håber, at en film som denne bliver vist og en sådan trussel ikke sætter en kæp i hjulet på filmbranchen og lader sig styre af disse personer/organisationer, som ikke kan se en film for hvad det er uden at skabe postyr.

If you don't like the movie premiss, then don't go see it. Stop med at ødelægge noget så uskyldigt som en komedie film. Det er vel ikke første gang at en komedie, action, thriller, krigsfilm eller anden genre fortæller om et muligt attentat.

Linauser/774152

Hvis The Interview bliver trukket tilbage :'(

Ærgerligt at verden er blevet sådan et sted hvor man ikke må tage fis på noget som helst uden det bliver fuldstændigt blæst op!

Det er komedie - come on!

Ann-Britt

Det er komedie - come on!

Det ville klæde mange leder, skuespiller .... faktisk ALLE at have selvironi.
I virkeligheden kan du tage broden af meget kritik, hvis du har selvironi, og tør lade andre udstille dig uden at du rasler med våbene.

Jacob

Håber et eller andet sted at den her film vil blive vist, og uden at have et indgående kendskab til terrorbekæmpelse, så må det for alt i verden ikke være noget vi giver efter for. Men helt sikkert et stort pres Sony er under nu, og spørgsmålet er hvor svage de vil stå i forhold til konkurrenterne efter skandalen er ovre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

7 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

8 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

22 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden