Cookie- og Privatlivspolitik
Benedict Cumberbatch er Doctor Strange!

Benedict Cumberbatch er Doctor Strange!

Marvels seneste superhelteskuespiller er fundet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Benedict Cumberbatch er nu officielt bekræftet som Marvels superhelt, Doctor Strange, og han får sin helt egen film med amerikansk premiere den 3. november 2016.

Og mens The Batch hermed fortsætter med at overtager det popkulturelle verdensherredømme, kan vi viderebringe Marvel-boss Kevin Feiges grund til at caste netop ham i rollen som Doctor Strange:

- Steven Stranges historie kræver en skuespiller med dybde og inderlighed. Benedict er den helt rette til at vise publikum, hvad det er, der gør Doctor Strange til sådan en unik og fængslende karakter.

Historien om Doctor Strange starter, da han som talentfuld kirurg i New York mister sine evne i et biluheld. Efterfølgende går han i hundene, men gør som alle andre ville gøre i samme situation og besøger en healer kaldet The Ancient One i Himilayabjergene. Her lærer Strange at arbejde med magiske og psykiske kræfter, som han efterfølgende udnytter til at gøre livet surt for alverdens superskurke. 

Chancerne er dog gode for, at du får den magiske doktor at se inden hans egen film, måske allerede i Avengers: Age of Ultron, der skal have indspillet lidt flere scener i næste måned.

Hvad synes du om, at Benedict nu får lov at blive en del ar Marvel-universet? Fyr løs i kommentarfeltet forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Finally

Endelig en officiel bekræftelse på karakteren og hvilken glæde er det ikke at det så skal være Benedict som kommer til at pryde Marvel universet med sit enorme talent. Jeg føler, at han er ideel til en rolle og karakter som denne og kan bringe den dybde og særlige egenskab som før Doctor Strange unik.

Fed fed og atter fed nyhed.
The Doctor will se you now:-)

Jacob

Kunne ikke forstille mig nogen andre, og selvom Dr. Strange nævnes en enkelt gang i 'The Winther Soldier', så kunne det være sejt at se ham i action allerede i 'Age of Ultron' :-)

Lisa Ellehammer

Personligt kender jeg ikke noget til Docter Strange eller Marvels-universet, dog er jeg ikke bekymret, for at det nok skal blive en fantatisk film. Benedict klarede det jo super fint som superskurken Khan i Star Trek Into Darkness, så jeg tror på, at han også vil gøre det godt som D. Strange.
Det skal nok blive interessant :)

Amanda

godt at have Benedict med i Marvel universet! det kan kun blive godt!!!^^

Cecilie

Jeg syntes at det er fedt at Benedict Cumberbatch skal være vors nye Marvel helt.

Heidi

Jeg må dog erkende, at jeg er ikke så varm på nyheden som jeg oprindeligt troede jeg ville være. Jeg aner absolut intet om Doctor Strange. Men jeg kender min Benedict og han skal nok give den max gas som DS. Jeg skal så bare overbevises om universet LOL

Igen fører Benedicts veje mig ind i noget helt nyt, indtil videre har det været super interessant og godt, det bliver det her sikkert også :)

By the way... releasedatoen er 4. november 2016... tjek selv hos Marvel
http://marvel.com/news/movies/23754/benedict_cumberbatch_to_play_doctor_...

Stine Teglgaard

Vi har normalt premiere dagen før den internationale premieredato, da vi kører med torsdag-premierer. Derfor den 3. og ikke den 4.

MVH Stine
kino.dk

Heidi

Hej Stine

Der stod en dato i juli 2016, da jeg gjorde opmærksom på november premieren. Og ja, jeg glemte lige i forbifarten, at vi som regel har torsdags-premierer i DK

:)

Heidi

Stine Teglgaard

Ahhh my bad!

MVH Stine

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

23 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter