Cookie- og Privatlivspolitik
AFSTEMNING: DEN BEDSTE FILM I 2014

AFSTEMNING: DEN BEDSTE FILM I 2014

Vælg din favorit

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Her på redaktionen har vi allerede kåret vores 10 bedste film fra 2014. Nu er det din tur!

Vi har nomineret 50 anmelderroste og/eller kommercielt succesfulde film. Du kan stemme på den film, du mener, er den bedste.

Listen tæller udelukkende film, der har haft dansk biografpremiere i 2014.

Blandt alle, der begrunder deres valg i kommentarfeltet forneden, trækker vi lod om 5x2 fribilletter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
pia emilie

Fasandræberne
har jeg stemt på for den film går fuldstændig ind under huden på mig, havde ikke regnet med det da jeg slet ikke bryd mig om kvinden i buret og var meget skeptisk i min holdning til at skulle ind og se den med manden, men jeg blev så fuldstændig overrasket da den både var spændende underholdende og med en sjov undertone af humor. jeg blev så bidt af den film at jeg absolut er gået igang med at læse bøgerne nu. glæder mig til den næste film i rækken om den kan leve op til Fasandræberne.

Birtheuser/99243

Autentisk film er rigtig gode. Og det var denne her.

Brianuser/114042

The Wolf of Wall Street giver et anderledes billede af hvordan tingene kan foregå, og er umådeligt underholdende.

Jeg hører en del der ikke har brudt sig om filmen, men jeg synes selv det var det bedste bud der var i 2014.

Derudover var der tre andre film som gav mig en fantastisk oplevelse:
Transformers: Age of Extinction
A Million Ways to Die in the West
The Expendables 3

Peter

Der er mange gode film på listen, men en af de film jeg husker allerbedst, og som har brændt sig bedst ind på nethinden er Boyhood.

Synes filmen viser en masse virkelige ting om livets gang, hvor jeg i hvert fald kunne relatere til nogle af scenerne. Ydermere synes jeg, at skuespillerne gør et fantastisk arbejde i filmen, og at man har brugt de samme skuespillere igennem alle årene, hvor filmen er lavet, gør den kun som et større mesterværk i min optik.

Oliver Fog

Altså jeg ved jo godt det ikke er den mest prisvinde film på jorden men der der var bare noget virkeligt fedt over den at der var sørgelige scener sjove scener og alvorlige scener.

Ann Heine

Jeg må give Lea ret - den er en af 2014's bedste film. Og jeg må erkende, at jeg ÆLSGER Wes Andersen's film. Derfor får den min stemme.

D.

Hende (Her) er en fantastisk flot film, at se den er som at spise en lækker kage med hjernen :)

Thaniauser/846140

Årets bedste film fordi den satte tanker og følelser i mig som jeg flere måneder efter ikke har sluppet. Er stadig forundret over hvordan vil mennesker behandler hinanden pga uvidenhed og angst.

Katrine

For mig er det American Hustle eftersom det er den som satte sit største præg på mig efter jeg så den. Den er så genialt bygget op og med så imponerende skuespil-præstationer kan man ikke andet end at gå ud af biografen med en god fornemmelse og stof til eftertanke. Derfor er den mit bud på Årets Bedste Film i 2014 :)

Sarah

Uden tvivl "En Flænge I Himlen" det er en film jeg kan se igen og igen og den kan stadig få de samme følelser op i mig som da jeg så den første gang! Den kunne få hele biografsalen til at grine og græde!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.