Cookie- og Privatlivspolitik
Se Hugh Jackman som pirat

Se Hugh Jackman som pirat

Første billeder fra ny Peter Pan-film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ventetiden er ovre! De første officielle billeder fra Joe Wrights eventyrfilm Pan er blevet udgivet. 

Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara og Garrett Hedlund er alle på rollelisten til den kommende Peter Pan-film. Da det blev annonceret, at de skulle være med i filmen, har fantasien arbejdet på højtryk med, hvordan de famøse karakterer kommer til at se ud.

Vi har allerede fået et smugkig på karakteren Blackbeard, som bliver spillet af Hugh Jackman, takket være et selfie i sminkerummet.

De nye billeder viser Hugh Jackman som skurken Blackbeard og Levi Miller som drengen, der ikke kan blive voksen - nemlig Peter Pan.

Et andet billede viser et sørøverskib i skyerne, der højst sandsynligt "sejler" mod Ønskeøen, der ligger 2. stjerne til højre lige i udkanten af Mælkevejen.

Fire karakterplakater er også blevet offentliggjort, som viser Peter Pan, Tiger Lily, der bliver portrætteret af Rooney Mara, Garrett Hedlund som en ung - og knap så gemen - Kaptajn Klo samt Hugh Jackman som filmens slyngel.  

Pan får premiere den 16. juli 2015.

Peter Pan

Peter Pan

Peter Pan

Peter Pan

 

Peter Pan

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Indtil videre ser billederne da stemningsfyldte nok ud og en ny fortolkning af Peter Pan ser jeg frem til. Det bliver for alvor interessant at mærke stemningen i den kommende film, når en trailer kommer frem.

Jacob

Har efterhånden ikke noget overblik over, hvilke gamle klassikere der efterhånden er og bliver genfortalt på ny. Der er selvfølgelig tale om flere studier, men som helhed har Hollywood øjnet endnu en guld-franchise. Når det så er sagt så lader det til at den her nye Peter Pan leverer, hvad der forventes af den type film i dag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.