Cookie- og Privatlivspolitik
Pirates 5 får nyt blod

Pirates 5 får nyt blod

Her er den nye Orlando Bloom

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Når Jack Sparrow og resten af de fulde pirater tager til søs for femte gang i Dead Men Tell No Tales, sejler Brenton Thwaites med.

Den unge australske skuespiller er pt. et af de nye hotte navne i Hollywood og har allerede medvirket i film som Maleficent og The Giver.

Thwaites skal lægge talent til rollen som britisk charmetrold med et hjerte af guld. En rolle der tidligere er blevet spillet af Orlando Bloom og Sam Claflin.

Kon-Tiki-instruktørerne, Joachim Ronning og Espen Sandberg, instruerer det nyeste kapitel i Disneys populære franchise, der eftersigende også inkluderer roller til Javier Bardem og Christoph Waltz samt flere velkendte karakterer fra universet.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får dansk premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg havde nu håbet på at Will Turner vil dukke op, hvilket vel hellere ikke helt kan udelukkes, men i en franchise baseret tid er det klart at Disney vil slå kløerne i en ny, og forholdsvis ukendt skuespiller til at fører arven videre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

4 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

7 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter