Cookie- og Privatlivspolitik
Opdatering: Christian Bale forlader Jobs-filmen

Opdatering: Christian Bale forlader Jobs-filmen

Film #2 om Apples far mangler nu hovedrolle

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Opdatering: Christian Bale er netop sprunget fra Danny Boyles kommende film om Steve Jobs, hvor han skulle have spillet hovedrollen. Aaron Sorkins film mangler altså pt. sin stjerne, men har til gengæld eftersigende fået Seth Rogen ombord som Steve Wozniak.

Hvorfor Christian Bale forlader projektet er endnu uvist, men han dog udtalt, at han efter grundig overvejelse er nået frem til, at han ikke var den rette til opgaven. Dette skriver The Hollywood Reporter.

--------------------------------------------------------------

Christian Bale (Oscar-vinder) skal spille Steve Jobs i den kommende filmatisering af Walter Isaacsons biografi om den tidligere Apple-boss fra 2011. Filmen skal instrueres af Danny Boyle (Oscar-vinder) og skrives af ordvulkanen Aaron Sorkin (Oscar-vinder). 

Christian Bale kan stort set ikke spille skuespil uden enten at svulme op (American Hustle, +18 kg) eller skrumpe ind (The Machinist, -28 kg). En evne der går godt i spænd med at skulle spille en kræftramt, iPhone 6-tynd Steve Jobs.

Danny Boyle er lidt af en dynamisk vildbasse bag et kamera. Trainspotting, Slumdog Millionaire og 28 Days Later... er gode eksempler på, at han aldrig hopper over hvor gærdet er lavest, og hans stil kan gøre underværker for en så velkendt genre og historie, som han har med at gøre her.

Og så er der jo Aaron Sorkin, der skriver dialoger, som var de skuddueller. Se bare The Social Network eller tv-serien 'The West Wing'. Alt i alt et ret vildt hold af gutter, der potentielt set kan skabe en meget spændende film.

Det er kun et år siden, vi fik den første Steve Jobs-film med den kapitæl-udfordrede titel jOBS, hvor Ashton Kutcher gjorde alt, hvad han kunne for at ligne Mac-geniet fra San Francisco. Han lignede ham da også på en prik, men det var til gengæld noget nær det eneste positive, der blev sagt om den film.

Måske netop derfor har Bale-Boyle-Sorkin set deres chance til at vise, hvordan det skal gøres. Optagelserne til hele den Oscar-magnetiske affære går efter planen i gang inden for de næste måneder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg synes det er morsomt at Bale nu er sprunget fra den samme film to gange. Som det fremgår af min tidligere kommentar er det dog ikke en film jeg var varm på i forvejen.

CINEMANDRUP

Havde ellers gået og set frem til Christian Bales 'Steve Jobs' karakter. En egentlig begrundelse hvorfor han er sprunget fra ville have passet godt ind i artiklen. Nu skal jeg på internetvandring for at finde begrundelsen.

Æv æv og nok engang æv.

Stine Teglgaard

Jeg har nu tilføjet lidt ekstra, men en nærmere forklaring bag Bales exit får vi nok ikke foreløbig... måske kunne han ikke overskue flere slankekure ;)

Men ærgerligt - han kunne have været fantastisk.

MVH Stine
kino.dk

Tanjasl

Nogen der ved hvorfor Christian Bale har valgt at takke nej til rollen?

CINEMANDRUP

Første skud i bøssen med Ashton Kutcher som den karismatiske mac guru faldt ikke ligefrem i min smag, men der er lys for enden af tunnelen med Christian Bale og ikke mindst Danny Boyle i højsædet.

Jeg er overbevist om, at Bale leverer den helt rigtige fyldestgørende Jobs, da hans evne til at tage karaktererne til sig er sublim. Dette er i særdeleshed en mand der giver alt for at rollen skal virke troværdig.

Ambitiøst projekt og jeg glæder mig.

Simon

Apple bliver dyrket som en kult og Steve Jobs tilbedt som en guru. Efter min mening har vi ikke brug for flere film om Steve Jobs. Når det er sagt, så tror jeg at Bale kan blive en udemærket Jobs og Danny Boyle og Sorkin leverer begge gode produkter, fordi de er sublime håndværkere.

Jeg er dog glad for at David Fincher og Leonardo DiCaprio, som i første omgang var tilknyttet projektet, ikke spilder deres tid med denne film. Jeg vil hellere se dem gå i gang med at lave The Devil in the White City.

Jacob

Efter 'JOBS' blev sønderskudt fik jeg aldrig set den, men det nye forsøg her lyder meget lovende

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

4 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

8 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter