Gæt en åbningsweekend - Vandt du?

Så meget tjente Christopher Nolans storfilm?
Billede

Interstellar indspillede 47,5 mio. dollars i den amerikanske åbningsweekend

Ud af de 232 kvalificerede bud blev vinderne af konkurrencen Majbritt og James, der hhv. gættede på 48 og 47,1 millioner dollars.

Majbritt og James har hver især to fribilletter på vej med posten. Stort tillykke! 

-----------------------------------------------------------

Er du typen, der kan gætte en films åbningsweekend i USA? Så deltag i vores konkurrence med både fribilletter og ære på højkant. 

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller 'Interstellar' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 7. november til og med søndag den 9. november?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 6. november kl. 23.59.) 

Interstellar får premiere i 3.500 amerikanske biografer og har allerede dansk premiere den 6. november. Til sammenligning åbnede Christopher Nolans sidste science fiction-epos, Inception, med 62.8 millioner dollars i 3.792 biografer. 

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 11. november, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.