Cookie- og Privatlivspolitik
Flere velkendte ansigter i Avengers 2 og Ant-Man

Flere velkendte ansigter i Avengers 2 og Ant-Man

Spoiler-alarm

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

To af Marvels kommende film, 'Avengers 2' og 'Ant-Man', har fået afsløret nye skuespillere på rollelisterne. Og det skal allerede nu skrives, at der er mulige spoilere forude.

Ifølge Daily Telegraph bliver det lidt af en Thor-reunion, idet både Idris Elba (Heimdall) og Tom Hiddleston (Loki) kommer til at spille overfor Chris Hemsworths tordengud. Hvordan konstellationen præcis bliver, og om den tager udgangspunkt i slutningen af Thor: The Dark World, hvor titelkarakteren tror, at Loki er død, melder historien ikke noget om.

Heimdall / Loki

Afsløringen omkring 'Ant-Man' er lidt mindre celeber, og lidt mere Marvel-nørdet, for Project Casting kan bekræfte, at Agent Peggy Carter kommer til at figurere i en scene over for Michael Douglas i, hvad vi må formode er et flashback.

Agent Carter blev i Captain America: The First Avenger spillet af Hayley Atwell, men i 'Ant-Man' bliver det kun en stand-in for skuespilleren, vi kommer til at opleve. Uanset rollens størrelse er hendes tilstedeværelse med til at knytte Marvels film sammen.

Captain America: The First Avenger

Avengers: Age of Ultron får premiere den 23. april 2015.

Ant-Man får premiere den 16. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Altid ærgerligt når en skuespiller af den ene eller anden grund ikke kan gentage sin rolle, men skal da love for at 60'erne er et vigtigt årti. Endnu et skud på stammen er i den kommende TV-serie 'Agent Carter', hvor vi vil kunne se en ung Anton Vanko være med til at udvikle ARC-reaktoren. Ved godt det bliver fortalt i 'Iron Man 2', men nu vil vi kunne se det i realtid.

Kathrineuser/143233

Tom Hiddleston er altid en fornøjelse. Han har dog selv benægtet at være med i filmen, så hvis ovenstående er sandt og ikke bare Idris Elba der troller, så vil det mest oplagte bud nok være at de er med i after-credit klippet.

Nicolaiuser/432193

Tjek IMDB.com

http://www.imdb.com/title/tt2395427/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Tom Hiddlestone er bekræftet som en del af cast.. Og når han står blandt de øverste 10, er det nok fordi han er en relativt stor del af filmen

Jokezuser/426720

Du kan selv gå ind og rette i castet med en imdb pro profil, så det er ikke ligefrem den mest pålidelige kilde. Derudover har imdb taget fejl mht til cast i opkommende film utallige gange, noget jeg har erfaret igen og igen for mange år siden.

Bortset fra det så har Loki næppe en stor rolle. Der er et klip fra Avengers: AoU hvor Captain America og Tony Stark snakker om at Thor er taget et eller andet sted hen for at få svar på et eller andet syn som Scarlett Witch har vist dem, og det er højst sandsynligt i denne forbindelse at Loki og Heimdall er med i filmen. Enten er de med i Thor's syn eller også er de med en scene hvor Thor besøger Asgård for at få svar.

Som andre før mig har sagt, kan det også være at de er med i en end credit scene, men jeg tvivler på at det er det med alt havd jeg ved om filmen indtil videre.

Kathrineuser/143233

Jeg er skam meget sikker på at han med i castet. Jeg tror bare ikke han har en stor rolle, det vil ikke give mening når han fyldte så meget i den første film. Filmen hedder ikke Age of Loke, og med Scarlet Witch og Quicksilver på banen plus selvfølgelig Ultron og andre nye karaktere så vil der i forvejen være fyldt godt op på lærredet.

IMDB er ikke det samme som den uomtvistelige sandhed - de har taget fejl før i deres iver (hvilket er helt fair, det kan ske for de bedste).

I følge din 'rækkefølge af castet' teori vil Loke fylde mere end Bruce Banner.
Og det tror jeg næppe er tilfældet.

Pil

Jeg er enig med dig Kathrine. Rækkefølgen i Top 10 på Imdb, betyder ikke altid noget. Ifølge hvad jeg har hørt, er Loki og Heimdal i en end-credits scene. Det synes jeg også passer lidt bedre, hvis han skal lave en "Surprise bitch! I bet you thought you'd seen the last of me!"

Daviduser/187620

Hun hedder ikke Peggy Smith, men Peggy Carter

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

2 dage siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

3 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

4 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

5 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden