Cookie- og Privatlivspolitik
Warwick Davis vender tilbage i Star Wars VII

Warwick Davis vender tilbage i Star Wars VII

- og andre afsløringer

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Warwick Davis har afsløret, at han skal spille med i 'Star Wars: Episode VII'. Det sker i en YouTube-video, som skuespilleren har offentliggjort via sin Twitter-profil.

Davis spillede ewokken Wicket i Return of the Jedi, og han dukkede kortvarigt op i The Phantom Menace blandt tilskuerne til det store podrace. Hvem han skal spille i 7eren, og hvor stor en rolle, der er tale om, melder videoen ikke noget om.Samtidig er der via websitet Making Star Wars dukket afsløringer af den nye film op, efter de har været med på optagelserne. Intet er bekræftet, men der skal stadig lyde en spoiler-advarsel.

En af skurkene beskrives således af Making Star Wars' journalist:

- Hjelmen ligner en samuraihjelm. Hvis du tager Shredder fra Teenage Mutant Ninja Turtles og fjerner al udsmykningen fra hjelmen, har du noget lignende. Bagsiden ligner Darth Vaders hjelm, men den er kortere og beskytter kun bagsiden af hovedet og efterlader nakken eksponeret. Ansigtet er tildækket. Men man kan se øjnene. Kostumet er som Darth Vader, hvis han var ninja. Der, hvor øjnene er, vil være lys. Det minder mig lidt om Shredder og Cobra fra de gamle G.I. Joe, og han har en sort kappe og et rødt lyssværd, som får det til at se rigtig cool ud.

Beskrivelse af en rebel-soldat:

- Den første kriger er mand i sine tidlige 20ere med Adam Drivers frisure. Mørkt hår. Han bærer en sennepsfarvet tunika, lukket. Han har brune bukser. Han bærer støvler, men anklerne er snøret i hvidt som Anakin Skywalkers i 'The Phantom Menace'. Han kigger direkte i kameraet med en blaster i hånden og en i bæltet.

Making Star Wars beskriver også de nye og sorte TIE Fighters og en skurk, der minder lidt om General Grievous i Revenge of the Sith. Ingen af beskrivelserne er på nogen måde bekræftede, men lyder absolut ikke urealistiske i forhold til Star Wars-universet.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Er fint at Davis er med, men personligt håber jeg måske nok at han spiller noget andet en Wicket. Jeg synes det er fint de har nogle af de gamle med de skal bare passe på det ikke bliver en stor nostalgi fest i stedet for noget originalt.

Nikolaj

Han var jo også med i Harry Potter så hvorfor ikke.

Jacob

Det er super fedt at Warwick Davis vender tilbage igen, men selvom skurkerygterne er fede, så forholder jeg mig skeptisk indtil det modsatte er bevist.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter