Supertorsdag

Store afsløringer fra DC Comics
Billede
(© Warner Bros.)

Normalt samler vi op på ugens superheltenyheder en fredag, men gårsdagens DC Comics-afsløringer giver genlyd i hele superhelteverdenen, så som noget ekstraordinært bringer vi Superfredag en torsdag.

- Warner Bros. har annonceret en hel række kommende DC Comics-superheltefilm i håbet om at imødekomme Marvels projekter. Datoerne er som følger:

- 2016: Allerede offentliggjorte Batman v Superman: Dawn of Justice får i 2016 følgeskab af Suicide Squad, som forventes at få dansk premiere den 4. august 2016. Gruppen af superskurke er sandsynligvis sat i kalenderen som følge af Guardians of the Galaxys succes for Marvel. Ifølge The Hollywood Reporter er Ryan Gosling, Will Smith, Margot Robbie og Tom Hardy i søgelyset til filmens hovedroller.

- 2017: Wonder Woman får en solofilm året efter, den 29. juni 2017, og Zack Snyders Justice League Part One bliver udsendt i biograferne den 16. november. Som vi skrev i går, får LEGO Batman en film med premiere samme år.

- 2018: The Flash spæner over tv-skærmene for tiden, men får nu sin helt egen spillefilm den 22. marts 2018 med Ezra Miller (Hvad med Kevin?) i titelrollen. Den 26. juli indtager Jason Mamoa (Conan the Barbarian) rollen som Aquaman i filmen af samme navn.

- 2019: 'Shazam' får international premiere den 5. april, og Dwayne Johnson er allerede tilknyttet som Black Adam. 'Justice League Part Two', også instrueret af Zack Snyder, får internatioanl biografpremiere den 14. juni 2019.

- 2020: To film er planlagt til international premiere: 'Cyborg' med den ukendte Ray Fisher i hovedrollen får premiere den 3. april, og Green Lantern bliver genstartet den 19. juni.

- Warner Bros. afslutter deres store pressemeddelelse med at understrege, at der også er flere Batman- og Superman-film på vej. Surprise...

- Doctor Strange synes i øjeblikket at være den mest attraktive superhelterolle, hvis man tæller antallet af nyheder om castingen. Variety har senest opridset den række af skuespillere, som er tættest på rollen. Ewan McGregor er favorit, men derudover finder vi Oscar Isaac, Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Keanu Reeves, Matthew McConaughey og Jared Leto på listen.

- Som vi skrev tidligere på ugen, er Robert Downey Jr. på tale til Captain America 3, som skal instrueres af Joe og Anthony Russo. Nu rygtes de to instruktører ifølge Badass Digest til at skulle iscenesætte 'Avengers 3' og måske endda 'Avengers 4', hvis Joss Whedon beslutter ikke at vende tilbage.

- Michael Keaton, der iførte sig kappe og maske i Batman og Batman Returns, ville ikke tøve et sekund med at spille rollen igen. Men kun hvis Tim Burton instruerede. Samtidig kalder han Batman Forever for noget skidt, og derfor ville han ikke medvirke, selvom han ellers fik tilbudt 15 mio. dollars i sin tid. Det fortæller skuespilleren til Screen Rant.

- Vi slutter af i den lette afdeling med en række billeder fra New York Comic Con, som viser deltagere klædt ud som superhelte med skilte, der fortæller deres virkelige jobs. Ret underholdende.

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed