Cookie- og Privatlivspolitik
Supertorsdag

Supertorsdag

Store afsløringer fra DC Comics

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Normalt samler vi op på ugens superheltenyheder en fredag, men gårsdagens DC Comics-afsløringer giver genlyd i hele superhelteverdenen, så som noget ekstraordinært bringer vi Superfredag en torsdag.

- Warner Bros. har annonceret en hel række kommende DC Comics-superheltefilm i håbet om at imødekomme Marvels projekter. Datoerne er som følger:

- 2016: Allerede offentliggjorte Batman v Superman: Dawn of Justice får i 2016 følgeskab af Suicide Squad, som forventes at få dansk premiere den 4. august 2016. Gruppen af superskurke er sandsynligvis sat i kalenderen som følge af Guardians of the Galaxys succes for Marvel. Ifølge The Hollywood Reporter er Ryan Gosling, Will Smith, Margot Robbie og Tom Hardy i søgelyset til filmens hovedroller.

- 2017: Wonder Woman får en solofilm året efter, den 29. juni 2017, og Zack Snyders Justice League Part One bliver udsendt i biograferne den 16. november. Som vi skrev i går, får LEGO Batman en film med premiere samme år.

- 2018: The Flash spæner over tv-skærmene for tiden, men får nu sin helt egen spillefilm den 22. marts 2018 med Ezra Miller (Hvad med Kevin?) i titelrollen. Den 26. juli indtager Jason Mamoa (Conan the Barbarian) rollen som Aquaman i filmen af samme navn.

- 2019: 'Shazam' får international premiere den 5. april, og Dwayne Johnson er allerede tilknyttet som Black Adam. 'Justice League Part Two', også instrueret af Zack Snyder, får internatioanl biografpremiere den 14. juni 2019.

- 2020: To film er planlagt til international premiere: 'Cyborg' med den ukendte Ray Fisher i hovedrollen får premiere den 3. april, og Green Lantern bliver genstartet den 19. juni.

- Warner Bros. afslutter deres store pressemeddelelse med at understrege, at der også er flere Batman- og Superman-film på vej. Surprise...

- Doctor Strange synes i øjeblikket at være den mest attraktive superhelterolle, hvis man tæller antallet af nyheder om castingen. Variety har senest opridset den række af skuespillere, som er tættest på rollen. Ewan McGregor er favorit, men derudover finder vi Oscar Isaac, Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Keanu Reeves, Matthew McConaughey og Jared Leto på listen.

- Som vi skrev tidligere på ugen, er Robert Downey Jr. på tale til Captain America 3, som skal instrueres af Joe og Anthony Russo. Nu rygtes de to instruktører ifølge Badass Digest til at skulle iscenesætte 'Avengers 3' og måske endda 'Avengers 4', hvis Joss Whedon beslutter ikke at vende tilbage.

- Michael Keaton, der iførte sig kappe og maske i Batman og Batman Returns, ville ikke tøve et sekund med at spille rollen igen. Men kun hvis Tim Burton instruerede. Samtidig kalder han Batman Forever for noget skidt, og derfor ville han ikke medvirke, selvom han ellers fik tilbudt 15 mio. dollars i sin tid. Det fortæller skuespilleren til Screen Rant.

- Vi slutter af i den lette afdeling med en række billeder fra New York Comic Con, som viser deltagere klædt ud som superhelte med skilte, der fortæller deres virkelige jobs. Ret underholdende.

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

BuzzFeed

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

6 år siden
6 år siden
6 år siden
'Guardians of the Galaxy' er på alles læber for tiden
6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Så skal jeg ellers love for at DC melder sig på banen med film i fremtiden. Skønt at se så meget superheltenyt og jeg er virkelig spændt på hvorledes disse solofilm vil klare sig og en ny Green Lantern var forventet, for den sidste med Ryan Reynolds... Den snakker vi ikke om.

At der er kamp om instruktør stolen til Avengers er kun godt og det er nogle gode kandidater, såfremt Whedon beslutter ikke at fortsætte.

Jeg er nok mest hooked på hvem der kommer til at spille Dr. Strange. Ewan Mcgregor er nok ikke lige min foretrukne kandidat til sådan en rolle og at vide at han ligger som favorit giver nærmest kuldegysninger - på en dårlig måde.

Det er sku sjovt at se de stemningsbilleder med fans som viser deres virkelige jobs på et skilt. God ide.

johnny

det bliver aldrig kedeligt med cyborger, og man kan ikke sammenligne cyborg med terminator. jeg giver dig dog ret i at Ewan mcgregor ikke passer til dr strange, men jake gyllenhaal kunne godt spille ham, han ligner og har også spillet bedre roller end Prince of persia.

Jacob

Endelig vælter det ind med nyheder fra Marvels konkurrent, men må sige jeg havde håbet mere på Hawkgirl end Cyborg ang. Justice League, men The Avengers havde til at begynde med også kun et kvindeligt medlem. Men også fordi en ny Terminator er på trapperne, og det bliver sgu lidt kedeligt med så mange cyborger.

Er meget, meget spændt på de her solo film, og ikke mindst en ny Green Lantern.

Jeg kunne næppe forestille mig Ewan McGregor som Dr. Strange, og rygterne om en Kenobi trilogi med ham er desuden i fuld gang. Ville hade hvis Jake 'Prince of Persia' Gyllenhaal fik rollen.

Flere af de oprindelige medlemmers kontrakter fra The Avengers udløber snart, så selvom vi kun er nået til deres anden fælles film kan man godt begynde at ane en ende på det, men ingen tvivl om at der venter en masse overraskelser i fremtiden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

6 timer siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

10 timer siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

1 dag siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

2 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

2 dage siden

Aktive debatter