Cookie- og Privatlivspolitik
Skuespillerinden du ikke kan komme udenom

Skuespillerinden du ikke kan komme udenom

Mød Sarah-Sofie Boussnina fra Fasandræberne

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Går man i biografen eller ser fjernsyn, har man garanteret fået øje på den smukke Sarah-Sofie Boussnina. I øjeblikket er skuespillerinden nemlig både aktuel på det store biograflærred, som den unge Kimmie i 'Fasandræberne', og på tv-skærmen i DR’s '1864'.

Sarah-Sofies popularitet afspejler sig også på kino.dk, hvor hun lige nu er en af de mest besøgte skuespillerprofiler. Vi fangede den travle Boussnina for at høre, hvad hun siger til en placering helt i topppen.

- Det synes jeg er helt vildt. Det betyder, at folk er glade, når de har set 'Fasandræberne', eller andet jeg har lavet. Og så går de ind og kigger. Det er fantastisk.

Fra: Bora Bora/Christian Geisnæs

Skuespillerinden forklarer, at efter hun havde læst Jussi Adler-Olsens bog, vidste hun, at karakteren Kimmie var en, hun ville portrættere. Hun var så fast besluttet, at hun fortalte det direkte til filmens instruktør under castingen.

- Der er ingen andre end mig, der kan spille denne rolle. Du bliver nødt til at give den til mig.

Og det endte med en fantastisk oplevelse.

- Det var sindssygt fedt at få lov til at spille rollen. For det første denne her karakter, som er langt fra alt andet, jeg har prøvet, og for det andet gav det mig mulighed for at vise en helt anden side som skuespiller. At få anerkendelse for en rolle, som man har lagt meget energi i, betyder jo alt for en skuespiller.

Næste gang Sarah-Sofie Boussnina er biografaktuel, bliver det over for Anders W. Berthelsen som den kvindelige hovedrolle i Comeback. Filmen får premiere den 6. august 2015.

Fasandræberne er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah-Sofieuser/980809

Jeg har altid troet jeg var Danmarks første Sarah-Sofie, men nope! Jeg deler navn med en MEGA DYGTIG SKUESPILLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henrik Bonne

Mon du kan komme til at spille ligeså som hende ??
Ja, den anden Sarah-Sofie er en mega dygtig skuespiller...!!!

Maria

Jeg synes hun spiller fint, taget i betragtning at hun er hel ny. Jeg har været til testvisning på Comeback, og også der leverer hun et godt stykke arbejde. Jeg tror godt vi kan forvente at se hende i mange produktioner årene fremover.

Hejlouser/1080994

Hun har så meget fortjent det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter