Skuespillerinden du ikke kan komme udenom

Mød Sarah-Sofie Boussnina fra Fasandræberne
Billede
(© Flemming Leitorp)

Går man i biografen eller ser fjernsyn, har man garanteret fået øje på den smukke Sarah-Sofie Boussnina. I øjeblikket er skuespillerinden nemlig både aktuel på det store biograflærred, som den unge Kimmie i 'Fasandræberne', og på tv-skærmen i DR’s '1864'.

Sarah-Sofies popularitet afspejler sig også på kino.dk, hvor hun lige nu er en af de mest besøgte skuespillerprofiler. Vi fangede den travle Boussnina for at høre, hvad hun siger til en placering helt i topppen.

- Det synes jeg er helt vildt. Det betyder, at folk er glade, når de har set 'Fasandræberne', eller andet jeg har lavet. Og så går de ind og kigger. Det er fantastisk.

Fra: Bora Bora/Christian Geisnæs

Skuespillerinden forklarer, at efter hun havde læst Jussi Adler-Olsens bog, vidste hun, at karakteren Kimmie var en, hun ville portrættere. Hun var så fast besluttet, at hun fortalte det direkte til filmens instruktør under castingen.

- Der er ingen andre end mig, der kan spille denne rolle. Du bliver nødt til at give den til mig.

Og det endte med en fantastisk oplevelse.

- Det var sindssygt fedt at få lov til at spille rollen. For det første denne her karakter, som er langt fra alt andet, jeg har prøvet, og for det andet gav det mig mulighed for at vise en helt anden side som skuespiller. At få anerkendelse for en rolle, som man har lagt meget energi i, betyder jo alt for en skuespiller.

Næste gang Sarah-Sofie Boussnina er biografaktuel, bliver det over for Anders W. Berthelsen som den kvindelige hovedrolle i Comeback. Filmen får premiere den 6. august 2015.

Fasandræberne er aktuel i biografen.