Cookie- og Privatlivspolitik
Pacific Rim II lokker med fanart

Pacific Rim II lokker med fanart

Tre år til premieren er ingen hindring

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

(OPDATERING: Det er bekræftet at billedet ikke er officielt, men det ser stadig fedt ud.)

'Pacific Rim II' skal efter planen først have premiere i 2017, men det holder ikke instruktør Guillermo Del Toro fra at lade fanart sive ud via filmens Facebook-side. 

Der findes endnu intet officielt om filmens handling, men Guillermo Del Toro blev for nylig interviewet af collider.com, hvor han udtalte følgende:

- Nogle af jeres yndlingskarakterer vender tilbage. Andre gør ikke, for vi har besluttet at være ambitiøse og sige 'lad os håbe vi får tre film', så nogle dukker først op i slutningen (af 2'eren, red.) i håbet om, at det kan bygge en overgang til 3'eren.

Derudover er det småt med afsløringer, men Del Toro har dog sagt i et interview til Shock Till You Drop, at efterfølgeren ville vise mere af Kaiju'ernes verden.

'Pacific Rim II' får premiere den 7. april 2017.

Er du klar på mere robot vs. monster-action? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Jeg var så uheldig, at jeg så den første og jeg må ærligt sige, at det er på top 10 over dårligeste film jeg nogensinde har set. Men nu føler jeg mig nødsaget til, at se 2'eren..

Casper Christensen

Selvom billedet dukkede op på Pacific Rims egen Facebook-side, så er det nu kommet frem, at det er fanart. Det ser dog stadig fedt ud og er en god undskyldning til at grave lidt i nyhederne om de næste Pacific Rim-film ;-)

Jacob

Den første opfyldte ikke helt de økonomiske krav, men ser alligevel frem til at studiet giver det en chance mere.

CINEMANDRUP

Guillermo Del Toro er tidligt ude med at hype denne film op og gøre den til en trilogi. Billedet ser spændende ud og dette er så forhåbentligt startskuddet til en masse lignende af slagsen. Men som indlægget nævner, så er det meget tidlig monster PR til en film så langt ude i fremtiden og bare den reklameringen ikke går død inden den rigtig kommer igang.

Mere robot vs monster action - who can say no to that:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

21 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter