Javier Bardem i Pirates of the Caribbean 5?

Bond-skurken som en spøgelsespirat
Billede
(© Eon Productions)

Javier Bardem må tydeligvis have imponeret producenterne bag 'Pirates of the Caribbean 5' med sin portrættering af Bond-skurken Silva i Skyfall og som den iskolde Anton Chigurh i No Country for Old Men. Skuespilleren er nemlig blevet tilbudt en rolle som slyngel i den kommende Pirat-film, fortæller Variety.

Instruktørerne bag den norske adventure-film Kon-Tiki, Joachim Rønning og Espen Sandberg, har fået æren af at stå bag kameraet, når den femte film i Disney-franchisen starter optagelserne næste år.

Filmen 'Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales' vil igen omhandle den noget usædvanlige pirat Jack Sparrow (Johnny Depp), der kommer ud på dybt vand. Skurken rygtes til at være en spøgelsespirat, der bebrejder Kaptajn Sparrow for sin brors død, og leder derfor efter et overnaturligt væsen, som kan hjælpe ham.

Vælger Javier Bardem at påtage sig rollen, vil universet nok ikke være ukendt for ham, da hans kone, Penélope Cruz, var med i den forrige film Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand.

Udover Bardem rygtes det også, at Geoffrey Rush vil vende tilbage til sin rolle som Kaptajn Barbossa og Orlando Bloom som William Turner.

'Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales' får premiere den 6. juli 2017.