Cookie- og Privatlivspolitik
Iron Man versus Captain America

Iron Man versus Captain America

Stark og Rogers går i krig i Captain America 3

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Variety havde nyheden først. Robert Downey Jr. er i endelige forhandlinger med Marvel om at medvirke i 'Captain America 3'.

Tony Stark skal eftersigende bekæmpe sin Avengers-kollega, da den excentriske millionær støtter op om en registrerings lov, der tvinger supermennesker til at afsløre sin identitet. Steve Rogers er imod loven, og i et forsøg på at slippe væk leder han opmærksomheden over på Stark.

Kontroversen mellem de to helte er hentet fra tegneserieuniversets ark kaldt 'Civil War' (2006) og kan sagtens komme til at få betydning for de fremtidige Avengers-film.

Instruktørduoen bag Captain America: The Winter Soldier, Joe og Anthony Russo, vender tilbage, mens manus igen leveres af Christopher Markus og Stephen McFeely.

Superheltene står stadig side om side, når Avengers 2: Age of Ultron får premiere til april 2015, mens Captain America 3 får dansk premiere den 5. maj 2016 kun seks uger efter Batman v Superman: Dawn of Justice.

Spørgsmålet er så:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickyuser/531894

Intern fnidder fnadder, splittelse og decideret bekæmpe hinanden. Ved jeg ikke hvad jeg synes om. Nu har de oplevet så meget sammen så det burde have givet dem et bedre venskab. Som ikke ville involvere at de skal kæmpe mod hinanden. Men igen ved ikke hvor jeg står vedr det endu.

Sku Desperate Housewifes om igen HAHAHAHAA.

Linauser/774152

Så close that deal - thank you!

Lukas

Lad Mattehew Vaughn instruere den, fordi hvis de laver Civil War(som også kan bekræfte hvorfor marvel vil havde fat i Spider-Man)
Så hvis de vil lave den rigtigt så bliver de sikkert nød til at bringe Mark Millar ind, og ham og Vaughn er best boddies. Så jeg tror hvis Millar kommer ind så vil han nok prøve at få Vaughn med også.

Og hvis man hisker tilbage så var Vaughn Marvel's første valg til at instruere Thor. Så de vil nok prøve at få ham med.

Jeg håber på det.

Tanjasl

Jeg er spændt på at følge denne udvikling hvis det bliver til noget. Det kan føre til meget godt og så bliver det spændende at se hvem der slår hvem i indtægter :-)

CINEMANDRUP

Det var da super fedt nyt. Det bliver interessant at se hvad det fører til og ikke mindst hvad det kommer til at betyde for 'The Avengers 3'.

Splittelse eller nærmere bekrigelse imellem allierede i superhelteuniverset er altid good stuff.

Jacob

Det bliver noget nyt at Robert Downey Jr. får en så fremtrædende rolle i 'Captain America 3' i 2016, og hvordan teamet i 'The Avengers 3' i 2018 vil se ud bliver nu mere interessant, og så skal man ikke glemme Quicksilver, Scarlet Witch, Ant-Man og Dr. Strange, og ikke mindst Guardians of the Galaxy.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

1 time siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

1 time siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

9 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden
Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

1 dag siden

Aktive debatter