Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Transformers til autentisk terror-drama

Fra Transformers til autentisk terror-drama

Michael Bay skifter spor

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Når man tænker på Michael Bay, tænker de fleste bulder, brag, robotter og babes, men nu bevæger action-instruktøren sig ud i nyt territorium. Ifølge The Hollywood Reporter skal han filmatisere den biografiske bog '13 Hours: The Inside Account of What Really Happened In Benghazi'.

Bogen skildrer begivenheder fra 11. september 2012, hvor terrorister angriber to amerikanske bygninger i Libyens næststørste by, Benghazi. Seks amerikanske sikkerhedsfolk tager sagen i egen hånd og forhindrer gennem heroiske indsatser, at angrebet bliver endnu værre.

Sidst, Bay var aktuel i biografen, var det med Transformers: Age of Extinction, der indspillede over 1 mia. dollars på verdensplan. Men selvom vi stadig er i et maskulint univers, minder '13 Hours' umiddelbart mere om Zero Dark Thirty og Green Zone end hans seneste blockbusters.

Dog er det ikke første gang, at Bay skildrer heroiske amerikanere. I Pearl Harbor så han nærmere på angrebet, der førte til USA's indgriben i Anden Verdenskrig.

Indspilningerne af '13 Hours' begynder efter planen til næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Havde nok ikke lige regnet med at Bay ville gå i denne retning, da hans blockbustere efterhånden har domineret lærredet i ren action ekstase. En autetisk skildring som denne havde jeg nok givet til en anden instruktør som Paul Greengrass måske der virkelig kan strikke en film med sådan et plot sammen.

Hold dig til det du kan Michael Bay og giv os action, humor på din måde fremfor din tolkning af autentisk terror drama.

Simon

Desværre er det svært at have høje forventninger til noget Michael Bay laver.
Denne sag er også særdeles politisk sprængfarlig og det har jeg meget svært ved at se hvordan en ren "spectacle" instruktør som Bay vil håndtere fornuftigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

7 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

11 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

11 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

19 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter