Cookie- og Privatlivspolitik
Er Tom Hardy den nye X-Men-skurk?

Er Tom Hardy den nye X-Men-skurk?

Fra Bane til Apocalypse

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hardy leverede en skræmmende og brutal præstation som superskurken Bane i den seneste Batman-film, The Dark Knight Rises. Nu skal han måske spille titelkarakteren i 'X-Men: Apocalypse'.

Ifølge The Wrap står Hardy øverst på 20th Century Fox' ønskeliste over skuespillere til at påtage rollen som den mægtige mutant, Apocalypse, der bliver hovedskurken i Bryan Singers fortsættelse til Days of Future Past.

Ifølge tegneserieforlægget er Apocalypse født i det antikke Egypten under navnet En Sabah Nur, den første mutant. Hans superkræfter gør ham i stand til at manipulere molekylerne i sin krop, så han kan ændre form og størrelse. Desuden besidder han både telepatiske og telekinetiske egenskaber, og han er således en af X-Men-holdets farligste fjender.

20th Century Fox er ikke de eneste, der er ude efter den alsidige Hardy.

Warner Bros., der også havde ham på lønningslisten i forbindelse med 'The Dark Knight Rises', ønsker at genansætte ham til Suicide Squad, hvilket vi skrev om i sidste uge.

Spørgsmålet er så, om Tom Hardy overhovedet vil medvirke i flere superheltefilm?

X-Men: Apocalypse får premiere den 26. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Historien er ren spekulation. Tom Hardy har aldrig været spurgt af Fox og nyhedskilden er ikke troværdig. Derimod er Suicide Squad historien mere troværdig, da den stammer fra en respekteret filmjournalist hos Variety. Et medie der har en meget høj troværdighed i filmbranchen.

Nielsuser/900265

Den seneste X-men film tog et modigt valg i at omskrive den historie, vi kendte fra de seks første. Jeg har ikke selv læst tegneserierne, men som jeg har læst mig frem til, er Apocalypse en enormt stærk og interessant karakter - men som man kunne se i teaser-sekvensen er han også fra en anden tid.
Det kræver disciplin af manus-forfatterne at få historien til at passe ind i Marvel-universet og ikke blot lade det være en selvstændig historie.
Uanset hvad hersker der dog ingen tvivl om, at jeg sidder klar i de mørke lokaler i 2016 :)

johnny

det er i hvert fald et bedre forslag, end da jeg hørte det var andy serkis der skulle spille ham.

CINEMANDRUP

Tom Hardy krydser således vandene imellem DC og Marvel såfremt han får lov til at spille skurkerollen som Apocalypse, hvilket jeg håber. At få ham i en skurkerolle kan kun spinde guld af sig præstationsmæssigt og resten må være op til instruktøren.

Jacob

Han kunne sagtens spille Apocalypse, og krydser fingrer, men holder lidt igen med forventningerne :-)

Linauser/774152

Det kunne være fedt at se Tom Hardy i endnu en skurkerolle - især fordi han virkelig gjorde det godt som Bane, så ville slet ikke være i tvivl han ville gøre det ligeså godt som Apocalypse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.