Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson i Baywatch-filmen

Dwayne Johnson i Baywatch-filmen

Fra The Rock til The Hoff

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Paramount har længe planlagt en film over tv’s hitserie 'Baywatch' (1989-2001) - nu har filmen fået instruktører og en mandlig hovedrolle. Dette afslører The Hollywood Reporter.

Dwayne "The Rock" Johnson er tilknyttet projektet, som efter alt at dømme bliver større, vildere og mere pumpet end sit forlæg.

Instruktør-duoen Sean Anders og John Morris (De satans chefer 2) skal sørge for, at filmversionen bliver ligeså vellykket som 21 Jump Street-filmen, der også var baseret på en 90er-serie. Vi kan samtidig formode, at en moderne Baywatch bliver en komedie med action-elementer - en genre som The Rock har erfaring med.

Det er alt, vi ved om den kommende 'Baywatch'. Vi tør dog godt love, at filmen vil indeholde minimum en slow motion-løbescener, hvor en badedragt udfordres af en yppig barm i fuld galop samt en cameo til David Hasselhoff.

Se redaktionens bud på de nye Baywatch-skuespillere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

The Rock som Baywatch livredder bliver interessant at se, når han skal erstatte The Hoff himself i Slow-Mo løb på stranden. Er man vokset op med Baywatch kommer denne film ikke som den store overraskelse. At vi genremæssigt lægger os op ad action og komedie passer mig fint, bare der kommer samme energi og omhu i projektet som der gjorde i den gode gamle serie:-)

Jeg er spændt på ideen og håber, at the Rock får løbetrænet nok i sandet:-)

Jacob

Om Dwayne Johnson kan blive mere pumpet end i 'Hercules' gad jeg godt se, men at Hollywood vil genoplive serien til film er ingen overraskelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

8 timer siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

14 timer siden
Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

1 dag siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

1 dag siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

1 dag siden

Aktive debatter