Cookie- og Privatlivspolitik
The Crow er fundet!

The Crow er fundet!

Hobbitten-skuespiller er den nye hævner

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

James O’Barrs tegneserie The Crow blev filmatiseret med kultfølge i 1994. En genindspilning har længe været på vej, og nu er manden, der skal spille hævneren, endelig fundet.

Luke Evans, der pt. spiller blodsugeren over dem alle i Dracula Untold og snart er aktuel i Hobbitten: Femhæreslaget, har længe været på tale til rollen. Nu kan The Hollywood Reporter bekræfte, at Evans har underskrevet kontrakten, og at optagelserne allerede starter til foråret.

Bradley Cooper var tidligere på tale til at overtage Brandon Lees rolle som den levende døde titelkarakter, men Cooper sprang fra, og siden da har et hav af skuespillere og instruktører været på banen.

Filmen skal instrueres af den relativt ukendte F. Javiér Gutierrez, mens musikeren Nick Cave har skrevet det nyeste manuskript. Med "Mørkemanden" Cave kan vi formode, at forlæggets dystre tone er intakt, hvilket også bekræftes af filmens producenter, der kalder 'The Crow' for "en anti-Spider-Man" i en tid fuld af tegnebogsfilmatiseringer.

'The Crow' får, hvis alt går som planlagt, premiere i 2016.

Luke Evans / JobloHvad siger du? Er Luke Evans det rette valg som The Crow? (Fan art)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thea

The Crow er en af mine ultimative yndlingsfilm og genser den ofte. Personligt kan jeg ikke se hvorfor den skal genindspilles - den er jo perfekt som den er?

Og som nævnt tidligere - både Lee og Wincott er perfekte i den film og kan virkelig ikke se hvem der ville kunne gøre dem kunsten efter.

Ydermere er det noget nær umuligt at skulle fylde Lee's sko.

Men det hindrer mig dog ikke i at være ret interesseret i forløbet og jeg vil da også glæde mig til at se filmen - tror dog aldrig jeg vil kunne se det som en genindspilning..

Men hvis det skal være nogen er Luke Evans et godt bud, med den rette make-over, trods alt.

God vind i krage-fjerene.

Procella

Det er dælme svært at spå om. Det er nogle store sko der skal udfyldes her, og det skal gøres MEGET fintfølende og med respekt for forgængeren FORDI dét er en film der er en uigenkaldelig kult-klassiker, og har spawnet MINDST et *par* subkulture.

Jeg håber dog ikke at det der fanartbillede faktisk kommer til at være looket. Som minimum kræver jeg som diehard fan, at der skal være styr på garderoben og så skal håret også være på plads.

Når dét er sagt så mener jeg at der kræves en skuespiller der formår noget der er pisse hamrende svært. At være verbalt afdæmpet, men stadig med stemmekontrol, et blik, mimik, linjerne i kroppen, ja selve MÅDEN hvorpå vedkommende trækker vejret på - skrige sine følelser ud.

Dér tror jeg at Luke Evans muligvis kunne være den HELT rette til rollen. Det værste ville være at finde en skuespiller der er "bygget" til at spille actionfilm. Hvis "The Crow" på nogen måde bliver nyfortolket og Eric Draven gjort til en brovtende mandsling så går jeg altså både rasende OG grædende hjem.

Min aller aller største kæphest er at der i min optik ikke på nogen måde findes en skuespiller der remotely kan gengive dét som Michael Wincott gav filmen. Jeg frygter han nok er for gammel til på nogen måde at komme i betragtning...men ÅH hvor ville jeg faktisk ønske det var tilfældet...

Han er SUPERB! Og den stemme....! *Henført suk*

Jeg håber og beder til at de holder sig til stemningen og stilen fra den første. At de giver den et gammelt gotisk lækkerhedspræg - lidt i stil med den stemning man får fra Gotham (minus alle batman-tingene og de modernes gadgets ;) ).

Men altså. Michael Wincott har jeg altid været lidt forelsket i. Han er en fantastisk skurk! Det lange hår og den der dybe raspende stemme har ederbroderemig gjort mange kvinder svage i knæende, og så er han bare genial til at være et røvhul. Vi så det i The Crow, Robin Hood, De Tre Musketere og Along Came a Spider. Den mand KAN altså bare noget heeeelt specielt.

Så jeg vil sige det sådan her:
Selvfølgelig skal en sådan film have The Benefit Of The Doubt - MEN!!! - Jeg er saaaatme skeptisk. Der er en enorm overvægt at episke rolleindehavere der skal erstattes, æres, efterleves, og muuuligvis forsøges at overgåes.

Jeg ved ikke helt om en sådan film på nogen måde er hverken lavet for, eller henvendt til det gamle publikum der elskede den originale version - eller om det er et remake for at give de yngre generationer en filmskat.

De yngre generationer vil klart kunne genkende en masse subkultur i den og måske hiver den point i land på dét punkt. Jeg tror jeg ville blive nødt til at se den, men det vil uden tvivl blive med en skrækblandet fryd.

CINEMANDRUP

En genindspilning er på høje tid og Luke Evans er helt bestemt en oplagt kandidat til mascara manden the Crow.

Vil med stor fornøjelse se frem til at høre mere om den opkomne ravn:-)

Procella

Den der Ravn kan godt blafre videre.

Det er sgu en Krage vi venter på!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

3 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

13 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

13 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Mette,

13 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Poulsen.
Stærkt bud - godt du fik nævnt den her!

/Hartvig, kino.dk

13 timer siden