Cookie- og Privatlivspolitik
Batman - Et klodset eventyr

Batman - Et klodset eventyr

Den næste LEGO-film bliver et spin off

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

LEGO Filmen - Et klodset eventyr handlede om en lille gul fyr ved navn Emmet, men det var Batman, der stjal rampelyset. Det giver derfor god mening, at en LEGO-spillefilm om Batman er på vej fra Warner Bros.

The Hollywood Reporter delte nyheden forleden efter at have interviewet animation supervisor og medklipper Chris McKay, der afslørede, at fokus nu er på et Batman-spin off og ikke på fortsættelsen.

Dark Shadows-manusforfatteren Seth Grahame-Smith skal skrive, Will Arnet skal fortsat lægge stemme til, og Batman-filmen køres pt. i stilling til en 2017-premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Som Batman blev fremstillet i 'Et klodset eventyr' vil jeg gerne se meget mere til ham.

Rasmus/Musen

Det var jo ikke det, som jeg lige havde regnet med. Jeg ville virkelig gerne have, at eventyret fortsatte, med de samme personer, som det hele tiden har været. Jeg syntes også bare at slutningen lagde så meget op til en fortsættelse af filmen. Jeg håber virkelig at der kommer en rigtig fortsættelse senere, fordi der må jo ske et eller andet, efter at DUPLO klodserne kom ind i historien til sidst. Selvfølgelig glæder jeg mig også til at se Batman selv på film i Lego, men jeg tror bare ikke, at det kommer til at være lige så "seriøst" og have den samme gode morale ligesom den første. Jeg havde bare VIRKELIG glædet mig så sindsygt meget til at se en fortsættelse til filmen, lige siden jeg hørte, at der var en efterfølger på vej. Der skal for alt i verden komme en efterfølger til den første. De kan ikke bare stoppe det her, der er så meget, som jeg bare føler ikke er sluppet ud i Lego filmens univers endnu. Men der sker jo hele tiden noget nyt i filverdenen, så der kan stadig være chance endnu, for at en rigtig efterfølger er på vej. Tiden vil vise det!

CINEMANDRUP

Godt at høre fra Lego, at de vælger et spinoff på det der virkeligt fungerede i Lego filmen: Et Klodset Eventyr. Fortsæt med at proppe masser af humor i jeres klodser og så kan det ikke går helt skævt:-)

Wayne

så går det næppe helt galt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

MAXIMUS! MAXIMUS! MAXIMUS!

12 minutter siden
Jonas

Selvfølgelig bliver det svært at skulle sige farvel til Kaas og Fares, men Thomsen virker som et rigtig godt valg til rollen, og Youssef var for vi

14 minutter siden
Bukselak

Jeg har stemt på Gladiator, da den stadig står stærkt i min hukommelse, jeg elsker kampene.

19 minutter siden
Conniuser/122960
Conniuser/122960

Fordi jeg synes den er bedst blandt de nominerede

27 minutter siden
Jeanette B.user/1496239
Jeanette B.user/1496239

Jeg stemte på "X-men", fordi det er en fed og sej film med mange forskellige effekter.

1 time siden

Aktive debatter