Cookie- og Privatlivspolitik
Angry Birds får stjernebesat stemmehold

Angry Birds får stjernebesat stemmehold

- og 'Tetris' bliver til film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Spillet 'Angry Birds' er på vej til det store lærred, og i løbet af de seneste 48 timer har fans af de destruktive fugle fået afsløret originalstemmerne bag den kommende animationsfilm. Samtidig lyder det, at 'Tetris' skal filmatiseres.

Først til 'Angry Birds'. Jason Sudeikis (De satans chefer) lægger stemme til Red, en fugl med et temperamentsproblem. Josh Gad (Jobs) er den hurtige Chuck, og Danny McBride (This Is the End) skal levere stemme til den flyvske Bomb.

Bill Hader (Superbad) får en rolle som gris, Maya Rudolph (Brudepiger) er Matilda, og som den legendariske Mighty Eagle høres Peter Dinklage (X-Men: Days of Future Past). De danske stemmer er endnu ukendt.

The Wall Street Journal kan desuden afsløre, at Threshold Entertainment (produktionsselskabet bag filmatiseringen af Mortal Kombat) er gået sammen med The Tetris Company om at producere... ja, en filmudgave af 'Tetris'.

Det vil kræve en vis fantasi at transformere det 30 år gamle puzzle computerspil til film, men produceren Larry Kasanoff er rimelig klar i spyttet:

- Alle ved, at 'Tetris' er et af de mest kendte og elskede brands i verden. Hvad folk ikke ved endnu, er denne episke science fiction-historie, som vi vil fortælle. Det er det, der er virkelig spændende.

Angry Birds får dansk premiere den 30. juni 2016, mens Tetris-filmens premieredato endnu er ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

En gren af spil til film er rigtig ved at se dagens lys, og det er ikke altid helt åbenlys hvorfor eller hvordan, men interessant er det. Fatter ikke 'Tetris' eller 'Space Invaders', men 'Battleship' er nok den største inspirationskilde.

Rasmus/Musen

Ja, jeg ved ikke hvad i tænker, men nu når at man hører så meget om, at der er en helt masse filmmatiseringer af populære videospil på vej, er det så måske, fordi at det bliver den næste filmgeneration? Jeg ved jo godt, at der er en helt masse efterfølgere til store film på vej lige nu, men hvad så efter den tid?

Jeg aner overhovedet ikke noget, men det ser ud til at spil-filmatiseringer er ved at blive til et slags nyt trend inden for film. Så ja, hvem ved, måske vil i fremtiden se rigtig meget af den slags film. Altså ikke i fremtiden inden for de næste par år, men efter alt, så er det måske spillene, som fører på det store lærred? Det vil tiden jo vise.

CINEMANDRUP

Så skal lægge øre til de klassiske lyde fra de vrede fugle når de invadere den store skærm. Det bliver en mild omgang af Hitchcocks 'fuglene', når der skal væltes konstruktioner og destrueres grisetryner.

En spillefilm var vel uundgåelig:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

9 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter