Cookie- og Privatlivspolitik
Anderledes Pixar-teaser

Anderledes Pixar-teaser

Instruktøren præsenterer den gode dinosaur

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Pixars kommende film får en sød dinosaur i hovedrollen, og nu præsenterer instruktøren Peter Sohn sin hovedkarakter via Twitter.

Præsentationen af 'The Good Dinosaur' sker gennem en god, gammeldags håndtegning, som derved bliver filmen første, og noget anderledes, teaser.

Egentlig var manden bag Op, Bob Peterson, hyret til at instruere med Peter Sohn som medinstruktør, men efter førstnævnte sprang fra projektet, har Sohn overtaget jobbet alene. 

Animationsfilmen foregår i en verden, hvor en asteroide aldrig udryddede dinosaurerne, som nu lever i sameksistens med mennesker. Men med instruktørskiftet tyder det på, at historien ændrer karakter, inden filmen lander i biograferne.

The Good Dinosaur får premiere den 11. februar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Glæder mig til at møde Arlo og kompagni og endnu engang er Pixar klar med et trumfe animationsverdenen omkuld er jeg overbevist om.

Glæder mig.

Jacob

Tror på at alle må have spekuleret på, hvordan verden vil have set ud hvis dinosaurerne stadig levede, og den mulighed giver Disney/Pixar os - glæder mig :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Ja, vi får det serveret på den måde så filmbranchen endnu engang kan præsentere en fuldstændig uinteressant ikke-rekord, men som præsenteres som re

7 timer siden
Benjamin

Først og fremmest tillykke til Avengers: Endgame med den flotte bedrift.

17 timer siden
Antaeus

Borte Med Blæsten fører STADIG listen, som den hele tiden har gjort, og Avengers End Game tager 5. pladsen.

19 timer siden
Jacob

Der er så meget at glæde sig til i MCU, og selvom Agents of S.H.I.E.L.D.

19 timer siden
johnny

It chapter 2 bliver den første rigtige gyser jeg kommer til at se i biffen. syntes den første film var så fed, og traileren her skuffer ikke.

1 dag siden

Aktive debatter