Superfredag #8

Udvalg af ugens nyheder om superheltefilm
Billede
(© Disney Pictures)

- X-Men: Apocalypse påbegynder optagelserne i april 2015 i Montreal. Nye kulisser bliver bygget hen imod slutningen af i år. Det skriver Journal De Montreal.

- Al Pacino har afsløret over for Deadline, at han gerne vil være med i en kommende Marvel-film. Samtidig roste han Guardians of the Galaxy til skyerne. Man må jo erkende, at Pacinos kraftfulde skuespilstil passer perfekt til en skurkerolle i en fremtidig superheltefilm.

- Hverken Ms. Marvel eller noget andet menneske kommer til at tilslutte sig vogterne i en kommende Guardians of the Galaxy 2. Det understregede instruktøren James Gunn ved Dragon Con i Atlanta over for Collider.

- Marvel-boss Stan Lee dukker altid op i filmene baseret på hans tegneserier. Instruktøren James Gunn afslører, at den oprindelige idé til Lees cameo i 'Guardians of the Galaxy' var, at han skulle figurere i The Collectors glasbur. Der blev faktisk optaget en scene med en stand-in, fordi Marvels chef ikke kunne være til stede på det tidspunkt. I stedet skulle Lees ansigt placeres digitalt, men idéen blev droppet. Billedet af Stan Lees stand-in kan ses her:

Stan Lee stand-in

- Ifølge Flickering Myth har Warner Bros. lige opkøbt fire nye internet-domænenavne, som afslører kommende filmatiseringer af DC Comics’ superhelte. Domænerne er: JusticeLeagueFilm.com, WonderWomanTheMovie.com, ShazamMovie.com og AquaManMovie.com. De første tre kommer næppe bag på nogen, fordi vi har hørt om Justice League, Wonder Woman-filmen samt 'Shazam' med Dwayne Johnson, mens det er bemærkelsesværdigt, at Aquaman tilsyneladende får en solofilm.

- Mail Online har bragt et billede fra produktionen af Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor Henry Cavill er i Clark Kent-outfit med briller og brun blazerjakke. Ikke et officielt billede, men stadig et godt indtryk af, hvor godt skuespilleren træder i karakter som Kent.

Henry Cavill