Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #8

Superfredag #8

Udvalg af ugens nyheder om superheltefilm

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

- X-Men: Apocalypse påbegynder optagelserne i april 2015 i Montreal. Nye kulisser bliver bygget hen imod slutningen af i år. Det skriver Journal De Montreal.

- Al Pacino har afsløret over for Deadline, at han gerne vil være med i en kommende Marvel-film. Samtidig roste han Guardians of the Galaxy til skyerne. Man må jo erkende, at Pacinos kraftfulde skuespilstil passer perfekt til en skurkerolle i en fremtidig superheltefilm.

- Hverken Ms. Marvel eller noget andet menneske kommer til at tilslutte sig vogterne i en kommende Guardians of the Galaxy 2. Det understregede instruktøren James Gunn ved Dragon Con i Atlanta over for Collider.

- Marvel-boss Stan Lee dukker altid op i filmene baseret på hans tegneserier. Instruktøren James Gunn afslører, at den oprindelige idé til Lees cameo i 'Guardians of the Galaxy' var, at han skulle figurere i The Collectors glasbur. Der blev faktisk optaget en scene med en stand-in, fordi Marvels chef ikke kunne være til stede på det tidspunkt. I stedet skulle Lees ansigt placeres digitalt, men idéen blev droppet. Billedet af Stan Lees stand-in kan ses her:

Stan Lee stand-in

- Ifølge Flickering Myth har Warner Bros. lige opkøbt fire nye internet-domænenavne, som afslører kommende filmatiseringer af DC Comics’ superhelte. Domænerne er: JusticeLeagueFilm.com, WonderWomanTheMovie.com, ShazamMovie.com og AquaManMovie.com. De første tre kommer næppe bag på nogen, fordi vi har hørt om Justice League, Wonder Woman-filmen samt 'Shazam' med Dwayne Johnson, mens det er bemærkelsesværdigt, at Aquaman tilsyneladende får en solofilm.

- Mail Online har bragt et billede fra produktionen af Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor Henry Cavill er i Clark Kent-outfit med briller og brun blazerjakke. Ikke et officielt billede, men stadig et godt indtryk af, hvor godt skuespilleren træder i karakter som Kent.

Henry Cavill

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Er denne mand underlig nok til Dr. Strange?
5 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Efter to yderst succesfulde film om X-Men, så kan jeg næsten ikke vente med 'Apocalypse', men har svært ved at overkomme tanken om Channing Tatum som mutant.

Al Pacino er yderst velkommen i Marvel-familien, og kunne man ikke godt forestille sig ham som Peter Quills far?

Når vi nu er ved 'Guardians of the Galaxy', så er jeg rigtig glad for de droppede den stand in til Stan Lee, for kun The Man himself bør gøre det.

Jeg er stadig ikke 100 % sikker på denne Shazam skal tilknyttes Justice League, og der spekuleres i om at filmen i stedet vil fokuserer på Black Adam. Det er lidt underligt at præsenterer skurken, antihelt eller ej, før helten.

Aquaman skal selvfølgelig have sin egen film på lige fod med hans kvindelige kollega Wonder Women.

Man må sige der bliver postet en del billeder fra 'Batman v Superman', og man kan ikke lade være med at være spændt uanset sine forbehold.

Jakob P.

Herligt med alle de superhelte-film nyheder, det tyder på at der er masser af superhelte-film på vej, og det er fedt, rigtig fedt!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine

Behøver man egentlig rigtigt at begrunde dette.??...

6 minutter siden
Isabella

Jeg ved ikke hvilken rækkefølge jeg skal lægge dem i, men damn, Marvel har altså fået mig godt hooked!

17 minutter siden
Emil

Uden tvivl Pearl Necklace.

30 minutter siden
Ashley

... det er simpelthen det mest AKAVEDE...
Behøver jeg virkelig forklare!?
... og så SVIGERMOR...

Ej nej nej nej

1 time siden
Michelle

Det var simpelthen SÅ sjovt og samtidigt skrækkeligt!
Man græd af grin imens man krummede tæer..

1 time siden

Aktive debatter