Cookie- og Privatlivspolitik
Slår Imperiet igen i Star Wars: Episode VII?

Slår Imperiet igen i Star Wars: Episode VII?

Oscar Isaac giver tip om Stormtroopers

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne omkring de nye Star Wars-film er mange, og ofte uden hold i virkeligheden, men nu har en af skuespillerne, Oscar Isaac, afsløret dele af produktionen fra 'Star Wars: Episode VII'.

- Der er intet kynisk ved det, vi gør, fortæller Isaac til The Guardian. Selv den måde, han (J.J. Abrams, red.) optager den på - han optager på rigtig celluloid, og han bygger rent faktisk kulisserne, så du har hundredevis af Stormtroopers, eller hvad ved jeg, og du har hundredevis af statister samt alle rumskibene. Du ser det faktisk. Det er rigtigt.

Skuespillerens mest interessante bemærkninger er den fyske tilstedeværelse på optagelserne.

Star Wars-fans vil sandsynligvis glæde sig over begge nyheder, da Stormtroopers er en del af det ellers udslettede imperium, som Kejser Palpatine stod i spidsen for.

Udtalelsen om den moderate brug af CGI må være positiv for de mange kritikere af George Lucas' prequel-trilogi. En stormtrooper er rent faktisk et menneske i forklædning, og en baggrund er ikke kun bygget af pixels.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Tiden går for langsomt mht til det her!

Philip

...............................SÅ MEGET til 2015!!!!!!!!!!!

Jacob

Når vi snakker storm troppers så har de fleste måske nok set de nye "frø" agtige hjelme, men jeg er spændt på om Jango Fett stadig er værtsorganismen man kloner ud fra, eller om efterfølgende har fundet et nyt emne. Og vil den tidligere republikanske/imperialistiske hær nu være god eller ond?

Kulturbaronen

Det er ret åbenlyst at det er kloner i prequel-trilogien, men i originaltrilogien er det 'mennesker'. Det kan ikke kun høres på deres stemmer. Men det giver også god mening, at kloner ikke har været nødvendige efter Imperiet er kommet til. Imperiet kan nu - ærligt og legitimt - indkalde borgere til værnepligt (det sker bl.a. i den kommende animationsserie "Star Wars: Rebels", der får premiere til efteråret.
Det ligger også subtilt i Lukes samtale med Uncle Owen i A New Hope, hvor Luke først må komme på, citat:"..The Academy next year". Her henvises til The Imperial Academy.

Hvis man har set den slettede scene fra A New Hope, hvor Biggs og Luke taler sammen på Tatooine, nævner Biggs at han kender nogle fra The Academy, som går sammen og vil slutte sig til oprørerne i stedet.

Jacob

Mener selv at være ret godt inde i stoffet, men må nok erkende at jeg lærte noget nyt her. At der er tale om værnepligtige forklarer, hvorfor de er så elendige skarpskyttere i den originale trilogi fremfor klonerne, hø hø ;-) Glæder mig endnu mere til 'Rebels', og den overgangsfase som der åbenbart vil være fra kloner til rekrutter. Hvordan denne intergalaktiske hær fra Episode VII og frem vil se ud, og ikke mindst hvem der vil gemme sig inde bag de sort/hvide hjelme, bliver spændende.

Niels

Stormtroopers var kun kloner i den sidste film. I film 4-6 var det alm. personer (men der kunne måske også være kloner).

Patrick

Det var delvist "leftover" kloner fra Republiken og nye rekrutter, men jeg kan ikke se hvordan der skulle være nogle kloner tilbage i Episode 7 så langt tid efter klonkrigene. Det må det være 100% rekrutter nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.