Cookie- og Privatlivspolitik
Nye billeder fra Interstellar

Nye billeder fra Interstellar

Matthew McConaughey og Anne Hathaway i rummet

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Filmen 'Interstellar' kommer snart på det store lærred, og mens vi venter spændt, kan vi glæde os over disse seks nye billeder, bl.a. med Oscar-vinderne Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) og Anne Hathaway (Les Misérables) i rumdragt.

Billederne viser også en Casey Affleck (Gone Baby Gone) med fuldskæg, der er i selskab med den smukke Jessica Chastain (Zero Dark Thirty).  

Christopher Nolan har instrueret science fiction-filmen, og han kan også ses på de sidste to bag kameraet-billeder, hvor han giver instrukser til hovedrolleindehaveren og kigger på noget, der ligner et rumskib. 

Interstellar får dansk premiere den 6. november.

Interstellar

Interstellar

Interstellar

Interstellar

Interstellar

Interstellar

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Ud fra billederne må jeg være helt ærlig og sige at filmen ser MEGA lovende ud og hvornår har Christopher Nolan nogensinde fejlen? :)

CINEMANDRUP

Christopher Nolan har en uforlignelig evne til skabe så stor hype om sine visioner/film at det er en umulighed ikke at have forventninger til dem.

Selvom jeg prøver at holde forventninger nede på et rimeligt plan, så er denne film og alt hvad manden rør ved omgivet af mystik og stjernestøv og manden har jo gentagne gange bevist at han er god for det. Der er hold i denne hype og dette er ingen undtagelse. Det bliver gigante at opleve filmen på det store lærred:-)

Nok dette års film, som jeg ser mest frem til.

Christian

... Og det er også let det som kan gå hen og blive problemet :-(

ÅRETS FILM 2014 !

Simon

Edgar Wright (instruktør af cornetto-trilogien) har fået lov at se filmen og tweetede efterfølgende "All I can say is that it exceeded my very high expectations & I can't wait to see it on a huge screen again..."

I det hele taget er der et fantastisk buzz omkring filmen fra insidere der har set den. Det har gjort mine forventninger endnu højere, selvom jeghavde lovet mig selv at jeg ville prøve at holde dem nede. Hvis den lever op til hypen vil den også blæse den beskedne modstand i det foreløbigt svage Oscarfelt ud af banen.

Jacob

Det tredje billede og hvad vi har set i traileren, så kan jeg ikke lade være med at tænke på 'Alien' eller måske 'Avatar', og Christopher Nolan lader til at lægge mere vægt på science end fiction.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

10 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter