Cookie- og Privatlivspolitik
Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne

Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne

Paul Greengrass er muligvis også interesseret

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Universal er ifølge Deadline i forhandlinger med Matt Damon og instruktør Paul Greengrass om at lave en ny Jason Bourne-film.

Makkerparret samarbejdede på seriens anden og tredje film, The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum.

Greengrass har tidligere udtalt, at serien ikke kan fortsætte, nu hvor Bourne har fået sin hukommelse tilbage. Men Damon har i et interview afsløret, at han genoptager rollen, hvis Greengrass er frisk

Filmselskabet har ikke selv kommenteret på nyheden, men Deadlines kilde holder dog fast på, at Universal planlægger at starte produktionen hurtigst muligt, for at filmen kan få biografpremiere i juli 2016.

En dato der ellers var reserveret til Justin Lins kommende spin-off-fortsættelse til The Bourne Legacy med Jeremy Renner i hovedrollen som Aaron Cross.  

Der er dog ingen planer om at aflyse Aaron Cross-filmen, da Universal åbenbart pønser på at følge en Marvel-lignende model, hvor universet fortsætter i flere retninger.

Bourne 5 med Renner i hovedrollen får - indtil andet er bekræftet - stadig premiere den 14. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Åhh hvilken fryd da jeg hørte denne nyhed i går. Det virker til at hele film universet buzzer om denne nyhed og helt forståeligt er det. Plottet og historien i disse film skuffer mig aldrig. Jeg er klar til en til både med Jeremy og Matt :-)

Kim

YYYYEEEEEEEESS !!!!!
Jeg har ikke været så glad for en filmnyhed siden Disney meldte ud, at de ville lave en efterfølger til TRON med begge hovedrollerne medvirkende igen !!! (læs EKSTREMT glad! ;-) )

Who the hell is James Bond ??? Ethan WHO ??? Give me Jason Bourne !!!!!

CINEMANDRUP

Sikke et hopla jeg kom i, da jeg læste nyheden og jeg kan kun sige på fornemmeste vis: FOR HELVEDE HVOR ER DET GODT NYT.

Ens Bønner blev hørt, så mangler der blot, at Paul Greengrass melder sig klar til projektet, da han er eneste rette mand til at levere så højspændt en Bourne agentfilm. Greengrass må bide på maddingen, da der er et hav af muligheder gemt i Matt Damons figur - hvem siger også at hele hukommelsen er vendt tilbage.

Det var så den gode nyhed. Den lidt forvirrende er at de nu vil fortsætte i flere retninger med denne franchise. Det virker nu umiddelbart som en dum ide i min verden, da hele franchisen jo netop er, at følge Matt Damons karakter og alt der omkranser den og mon ikke de kobler Aaron Cross og Bourne ordentligt sammen på en måde, men at fortsætte i forskellige retninger med spinoffs agtige fortsættelser er ikke ensbetydende med succes, når det kommer til en agentfilm/franchise som denne. Blot fordi Marvel gør det, er det noget helt andet, da de bare kan åbne skattekisten og hive hånden ned og vupti, så er der en blockbuster.

Jeg kan huske, at jeg sad igennem hele The Bourne Legacy og kiggede efter sammenligninger og referencer til de tre foregående Bourne film, idet filmens set up jo er omgivet af Jason Bourne og skal følge den røde tråd fra hans hændelsesforløb. Jeg har ikke noget imod Aaron Cross, men lad nu ikke spinoff film blive en vane, da det er hovedskuespilleren vi venter på vil indtage sin plads igen:-)

Jacob

At man måske vil kører det her parløb mellem Jason Bourne og Aaron Cross kommer til at kræve nogen solide historier, men fantastisk hvis Matt Damon vender tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 dag siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

2 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

3 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

3 dage siden

Aktive debatter