Cookie- og Privatlivspolitik
Manuskriptforfatter måske fundet til Top Gun 2

Manuskriptforfatter måske fundet til Top Gun 2

Efterfølgeren snart klar til take-off

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

'Top Gun 2' har været under udvikling længe, men det har været småt med egentlige ryk i produktionen. Nu har filmen næsten fået tilknyttet en manuskriptforfatter.

The Hollywood Reporter skriver, at Justin Marks er i forhandlinger med Paramount om at skrive manuskript til efterfølgeren. Marks har kun én spillefilm på cv’et, nemlig 'Street Fighter: The Legend of Chun-Li', men han er også hyret til at skrive Jon Favreaus The Jungle Book.

Både produceren Jerry Bruckheimer og stjernen Tom Cruise vil meget gerne komme i gang med filmen, der sandsynligvis vil handle om en ældre Maverick, der nu underviser unge elever for at bevise, at der stadig er brug for menneskelige piloter i en verden fuld af droner.

Instruktøren af den oprindelige film, Tony Scott, gik bort i 2012, og der er endnu intet nyt om, hvem der overtager hans job på produktionen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheKillingJoke

Nu har de i lang tid prøvet at lave en 2'er, men måske skulle Hollywood bare lade den ene film være som den er og lade være med at suge fra tidligere materiale.

Morten Stig

Jeg har kun én ting at sige:

http://i.imgur.com/c7NJRa2.gif

Patrick

Ja det kunne man selvfølgelig :P

Patrick

Jeg har egentlig ikke brug for en ny Top Gun. Vil MEGET hellere se det lave nogle originale ting, som Edge of Tomorrow i år.

CINEMANDRUP

YES SIR. Now we are talking. Gode gode og after gode nyheder. At genskabe magien far Top Gun vil kræve noget helt specielt og det kan blive et knald eller fald projekt, men jeg er oppe at køre over nyheden, helt sikkert.

En så uerfaren og uprøvet tekstforfatter som Marks var måske ikke lige hvad jeg så havde håbet på, idet Street Figther: The Legend of Chun-Li ikke ligefrem væltede verden med storm og knapt nok gjorde sig voldsomt bemærket.

Forfatteren må dog have bevist noget, et eller andet sted, idet han nu står overfor en stor opgave både med Top Gun 2 og The Jungle Book - det er noget af en tillidserklæring til ham.

Al held og lykke til forfatteren og vil glæde mig til at se hvad det bliver til.

Jacob

Nogen fortsættelser har meget svært ved at komme til verden, og som i lignende tilfælde kan det gå begge veje. Jeg ved ikke hvad der taler for eller imod en så uprøvet forfatter, men ingen tvivl om de fleste vil være spændte på en 'Top Gun 2'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.