Cookie- og Privatlivspolitik
Joseph Gordon-Levitt som Edward Snowden

Joseph Gordon-Levitt som Edward Snowden

Oliver Stone planlægger film om den verdenskendte whistleblower

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Joseph Gordon-Levitt er stærkt interesseret i spille den kontroversielle whistleblower Edward Snowden - en rolle han er blevet tilbudt af Oliver Stone.

Forhandlingerne, om hvem der skal spille hvad, er endnu ikke påbegyndt, men det holder ikke en af Varietys kilder fra at afsløre, hvordan Gordon-Levitt og Stone begge er interesserede i et samarbejde om filmen. 

Edward Snowden blev berømt og berygtet, da han i juni 2013 lækkede tusindvis af hemmelige dokumenter fra den amerikanske sikkerhedstjeneste NSA. Papirerne afslørede blandt andet massiv, global overvågning af civile.

Siden da har Snowden været på flugt fra de amerikanske myndigheder og gemmer sig efter sigende nu i Rusland.

Filmen skal baseres på bogen 'Time of the Octopus', der er skrevet af Snowdens advokat Anatoly Kucherena. Bogen menes at være det tætteste, man kommer på en nogenlunde ærlig og redelig udlægning af hændelserne omkring Snowdens afsløringer.

Oliver Stone var hurtig til at købe rettighederne til 'Time of the Octopus' og vil nu skrive og instruere en film baseret på den.

Stone har alle dage være forholdsvis kritisk mod USA og især landets politiske forhold. En film om den kontroversielle Edward Snowden ligger derfor umiddelbart fint tråd med resten af hans cv, der byder på film som Platoon, JFK og Wall Street.

Det vides endnu ikke hvornår filmen får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Om det er en god ide.

CINEMANDRUP

Det kan gå begge veje hvis Oliver Stone står bag føler jeg. Han har bestemt gode film i rygsækken, men også nogle ret skuffende. Håber, at han fanges på en god dag når optagelserne begynder, hvor stjernene står korrekt og planeterne er i harmoni og det bliver en spændende film:-)

Ideen og emnet er forholdsvis friskt, men kan han ramme den målgruppe, som vil elske dette drama? Det bliver nok et nej fra mig, men overrask mig gerne Mr. Stone med en trailer som sparker røv.

Jacob

Ikke at emnet er kedeligt, men er bange for det bliver i hænderne på Oliver Stone. Var ikke videre imponeret over 'W.' og 'World Trade Center'. Joseph Gordon-Levitt er en dygtig skuespiller, men det er Benedict Cumberbath også og 'The Fifth Estate' var virkelig søvndyssende, og tænker en film om Edward Snowden vil blive noget i samme dur.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

ALEX
DK?

Vides det om hvorvidt og hvornår filmene kommer til DK?

17 timer siden
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.

17 timer siden
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

2 dage siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

3 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

3 dage siden

Aktive debatter