Cookie- og Privatlivspolitik
I Know What You Did Last Summer skal genindspilles

I Know What You Did Last Summer skal genindspilles

Er du klar til igen at blive skræmt af fiskeren med kødkrogen?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sony har valgt at genindspille horrorfilmen I Know What You Did Last Summer, som havde stor succes i slutningen af 90erne. Mike Flanagan (Oculus) har ifølge Deadline fået æren af at skrive manuskriptet til filmen.

Filmen vil tage udgangspunkt i Louis Duncans roman fra 1973, der fortæller historien om en flok teenagere, som bliver jagtet af en mystisk fisker, efter de har skjult et forfærdeligt biluheld.

Manuskriptforfatteren skal arbejde sammen med sin tidligere kollega Jeff Howard fra 'Oculus', som blev en succesfuld horrorfilm.

Den originale film fra 1997 havde store teenageidoler som Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. og Ryan Phillippe på rollelisten. Mon ikke vi kan se frem til, at genindspilningen også vil byde på nogle populære, unge skuespillere?

Fiskeren er ikke den første slasher-skurk, der bliver genindspillet. Både Jason Vorhees, Freddy Krueger og Michael Meyers har været igennem en opdaterende make-over i nyere tid.

Filmen har endnu hverken titel eller premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
martin

Husker tydeligt denne film , el rettere dem alle da de kom ud synes jeg det var noget af det bedste gys længe.

Om en remake vil få mig til at synes det igen ved jeg nu ikke da man mere el mindre kender historien og plottet.

må ærlig sige jeg er enig med CINEMANDRUP om at der mangler fornyelse frem for disse remakes. Nye historier , som kan skræmme fra vid og sans.

husker jeg blev skuffet over Freddy`s remake i 2010 og det samme med Jason voorheres forinden. Der er de gamle nu bedst :)

CINEMANDRUP

Jeg er enig med dig Martin. Old school movies kan fortsat give det gys der forventes og de har noget helt særligt over sig i originalitet og er oftest bedre end det kommende remake.

martin

Derfor hitter remakes ikke mere end de gør. De kan ikke ramme den samme følelse som de gode gamle kunne.

Jeg er en af dem som sad længe oppe i 90èrne og ventede på gys om natten. Husker tydeligt når en bestemt kanal kørte Elm Street tema el Fredag . 13 sommeren over i de sene timer.

Dem mangler jeg lidt idag synes jeg :)

CINEMANDRUP

Vi er i et remake heaven, hvor horrorklasikkerne skal forsøge at have pustet nyt liv i sig og nu er tiden så kommet til 'I know What You Did Last Summer'. Da jeg så den i biografen første gang i 1997 var jeg skræmt fra vid og sans og den rummer nogle gode jump scares. Fed Oplevelse.

Filmen der stadig holder den dag i dag har sit helt bestemte 90'er look og 90'er følelse og nu skal manden med kødkrogen så opdateres. Syntes faktisk, at han var skræmmende nok i de gode gamle, men at vil forsøge at ramme et nyt publikum er vel ok, for at holde filmen lidt up to date.

Jeg savner blot, at der kommer nye gyserfilm hele tiden, som vi kan omtale som klassikere, istedet for at forsøge at spinde guld på gamle varer. Men det var vel uundgåeligt. Who knows. Der går måske heller ikke lang tid og så er turen kommet til at Scream franchisen får et reboot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter