Hvem af disse tre skal være den nye Snake Plissken?

Escape from New York-rygter blusser op
Billede
(© AVCO Embassy Pictures)

'Escape from New York' blev skrevet og instrueret af John Carpenter i 1981. Filmen blev en af de mest legendariske kultfilm for en bred generation af filmnørder.

Dengang var det Kurt Russell med klap for øjet, der spillede den hviske-snerrende antihelt Snake Plissken.

Plissken tvinges til at redde USA's nødlandede præsident ud af Manhattan, der er blevet ombygget til et gigantisk fængsel.

Men nu skal en ny skuespiller gøre ham kunsten efter, for rygterne om en genindspilning er blusset op igen.

Hjemmesiden Starlog rapporterer i hvert fald, at tre skuespillere ifølge kilder ligger øverst i bunken over potentielle Snake Plissken'er.

Den første er Charlie Hunnam, der for nylig sagde nej til rollen som smæk-meister i Fifty Shades of Grey, for istedet at hoppe ombord på 'Knights of the Round Table: King Arthur'.

Den anden er Jon Bernthal, der er kendt for en kombination af at tape dollarsedler fast på bikinibabes i Wolf of Wall Street og score hovedpersonens kone i tv-serien 'The Walking Dead'. 

Den tredje og nok mest overraskende er Dan Stevens fra 'Downton Abbey'. Ikke at Snake pludselig skal banke bøller med sin paraply, mens han sipper te og snakker om arv og vejret. Stevens er nemlig i gang med at lancere sig selv som actionstjerne, som du bla. kan se det i den kommende Begravet i fortiden.

Hvis nu vi styrer helt uden om spørgsmålet vedrørende, hvor meget vi har brug for en genindspilning af 'Escape from New York', hvilken af de tre ovenstående herrer synes du så ville passe bedst til rollen som Snake Plissken?