Game of Thrones-skuespiller i Star Wars VII

Fra King's Landing til en galakse langt, langt borte
Billede
(© Home Box Office (HBO))

Star Wars: Episode VII vil rekruttere endnu en skuespiller fra den populære HBO-serie 'Game of Thrones'. Den heldige person er Miltos Yerolemou, som fans kender fra den første sæson. I serien havde han rollen som Syrio Forel, der lærer den unge pige Arya Stark at sværdfægte, da hun opholder sig i hovedstaden King's Landing.

Det er BBC, der kan fortælle, at Yerolemou er eftertragtet til at få en rolle i 'Star Wars: Episode VII'.

Selvom man har offentliggjort, at skuespillere som Lupita Nyong'o, Daisy Ridley og Andy Serkis er på rollelisten til den kommende film, så er det ikke blevet afsløret, hvilke roller de skal spille. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at Miltos Yerolemous karakter endnu er ukendt. 

Skuespilleren har allerede modtaget en del kamptræning under indspilningen af den første sæson af 'Game of Thrones'. Det kunne lede en til at tro, at Star Wars har i sinde at udnytte disse evner og placere et lyssværd i Yerolemous hånd. Hvorvidt hans karakter vil kæmpe for the dark side, kan der ikke siges noget om.

J.J. Abrams, som instruerer 'Star Wars: Episode VII', har allerede valgt en anden skuespiller fra 'Game of Thrones', i form af Gwendoline Christie alias Brienne of Tarth. 

Star Wars: Episode VII får dansk premiere den 17. december 2015 - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.