Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat med Katniss fra Mockingjay - del 1

Første plakat med Katniss fra Mockingjay - del 1

Er du klar til at stå bag hende?

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Katniss skal lede en revolution i de kommende Hunger Games-film, og hun vil gerne have dig på sin side. Måske er det derfor, hun står med ryggen til, så du kan "stå bag" hende i hovedkarakterens første plakat fra 'The Hunger Games: Mockingjay - del 1'.

Jennifer Lawrences kønne ansigt må du altså stadig vente med at se, indtil vi kommer lidt tættere på en premiere. Derudover er plakaten muligvis også den mørkeste, der nogensinde er produceret til en Hunger Games-film.

Hvad synes du om plakaten? Smid en kommentar i feltet forneden og lad os høre.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 får dansk premiere den 19. november 2014 - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Den kreative afdeling der forfatter disse skønheder for Hunger Games triologien bør få en stor lønforhøjelse!

Mathias

Meget sej plakat antyder virkedelig hun skal til at gøre noget utroligt

Tanja

flotte vinger... glæder mig

Cylia

Fed plakat!

Mikkel Poulsen

Burde også snart være på trapperne garanteret om ikke så længe ;)

Ollie

Den er da meget sej, glæder mig til at se den.

Obadia

Man kan have sine bekymringer om at instruktøren Lawrence omfavner 3. bogs dystre og mørke fortællinger for meget, og at han helt glemmer: håbet, mockingjay og Katniss som et symbol på revolutionen. Det at Katniss står med ryggen til på plakaten ser jeg som et tegn på at hun har vendt Capital ryggen, og tilmed en form for propaganda fra oprørets side af. Man kan måske se frem til en propaganda-krig mellem Capital og oprørerne i denne tredje og næstsidste film.

Simone Lee

Fantastisk. Selvom det blot er en "teaser" plakat, symboliserer den alligevel hvordan vi andre følger Katniss som vores leder af oprøret. Hvordan hun vil stå i spidsen for alt der skal til at ske - og selvom hun er usikker på det hele i starten, så er dette det endelige valg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.