Cookie- og Privatlivspolitik
"En helt ny og spændende verden er blevet åbnet op på lærredet"

"En helt ny og spændende verden er blevet åbnet op på lærredet"

Brugerne anmelder 'The Maze Runner'

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

#kinotur viste for nyligt science fiction-filmen The Maze Runner til en gruppe brugere, der til gengæld kvitterede med en anmeldelse. 

Filmatiseringen af James Dashners bog får premiere den 18. september og foregår i en kæmpe labyrint, hvor en flok unge mænd med hukommelsestab af mystiske årsager holdes fanget. 

Vi har samlet et udsnit af brugernes anmeldelser her - du kan læse dem alle på filmens profil

Fie Sejr Ravn Jensen 
"Det var en utrolig god adoption af en helt fantastisk bog."

Christina:
”Havde virkelig høje forventninger til filmen, og de levede op til mine forventninger. Da jeg så filmen, sad jeg op til flere gange lige på kanten af min stol, fordi jeg selv levede mig så meget ind i filmen. ELSKER hele castet, og jeg synes, det er fantastiske skuespillere som er med.”

Vinni:
”Se filmen hvis du trænger til at læne dig tilbage og slappe af, uden det kræver en masse hjerneaktivitet. Kan du lide Divergent og The Hunger Games er dette også en film for dig. Ikke en dybsindig film, men en underholdende og spændende film med flotte effekter og kulisser.”

Michael:
”Som en der ikke er så meget til teenageromantik, der kammer over, var det befriende, at næsten alle karaktererne er unge mænd. Således er fokus på deres kamp for at overleve og leve i den mystiske labyrint, men der forsømmes at beskrive karaktererne og deres relationer. Det kan der rettes op på i de senere film som bøgerne lægger op til der vil komme, men indtil da er dette en helt fin gang underholdning.”

Sjamoen:
”’The Maze Runner’ var god, fordi skuespillet var i top, og handlingen var spændende. Jeg har ikke noget negativt at sige.”

Helene:
”Trods en fremragende underholdningsværdi følte jeg lidt, at det var noget, jeg havde set før. Skuespillet var til gengæld over forventning. Idet navnene ikke er A-liste-navne, skrues mine forventninger automatisk lidt ned, men det er der bestemt ingen grund til. Her klapper jeg nemlig lidt i hænderne. Trods det lettere uoriginale grundlag, lukker jeg ikke fuldstændig af for den og følte mig underholdt, og filmen er medrivende i allerhøjeste grad. Jeg glæder mig til to'eren!”

Sabrina:
”Man skal ikke sammenligne filmen med bogen. De er så forskellige, som de næsten kan være. De har samme titler, personerne har samme navne, og de har samme overordnede plot - sådan da[…]Hvis jeg ser på filmen for sig selv, og slet ikke sammenligner med bogen (Hvilket er virkelig svært!) så kunne jeg rigtig godt lide filmen! Der var spænding, action og fede effekter. Nogle af scenerne virkede en smule forjagede og forvirrende, men i sidste ende kunne jeg rigtig godt lide filmen.”

Pernille K:
”Kan man lide ’The Hunger Games’ og ’Divergent’, er ’The Maze Runner’ bestemt en film, man vil synes om. Jeg var godt underholdt og imponeret over kulisserne i filmen. Labyrinten er helt fantastisk, og det var dejligt at få sat billeder på et ellers forvirrende univers. Alt i alt er jeg tilfreds med den som uafhængig film, men sammenlignet med bogen er alt for meget ændret. Men det er ikke en dårlig film.”

Rasmus:
”Der var potentiale til mere, men da ’The Maze Runner’ sandsynligvis er første af 3-4 film i serien, så kan det samlede helhedsindtryk sagtens nå at forbedres. En helt ny og spændende verden er blevet åbnet op på lærredet, så det bliver en forsigtig anbefaling fra min side, hvis man kan lide denne genre.”

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter