Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson skal spille superskurk

Dwayne Johnson skal spille superskurk

The Rock i 'Shazam' 

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Dwayne Johnson har bekræftet, at han påtager sig rollen som skurken Black Adam i den nye superheltefilm 'Shazam'.

Skuespilleren, som er aktuel i biografen med Hercules, valgte at dele nyheden på sin Twitter-konto, hvor han skrev:

- Kneel at his feet or get crushed by his boot. My honor to become. #BlackAdam #TheAntiHero.

Der har tidligere været diskussion om, hvorvidt Johnson ville få rollen som Kaptajn Marvel eller skurken Black Adam. De fleste havde dog håbet på, at Johnson ville få skurkerollen, da han tidligere har kaldt Black Adam for sin yndlingsfigur som barn.

Tegneserien 'Shazam' handler om drengen Billy Batson, som kan forvandle sig til den voksne superhelt Kaptajn Marvel, når han siger det magiske ord ”shazam”. Superheltens ærkefjende er Black Adam - en magtfuld troldmand, der kan kontrollere universet.

Filmen kan ende med at være en smule anderledes i for hold til den originale tegneserie. Ud fra Dwayne Johnsons hashtags kan det tænkes, at Black Adam ikke er fuldkommen ond.

'Shazam' har endnu ikke en instruktør eller andre skuespillere tilknyttet. Warner Bros. har til gengæld valgt Darren Lemke til at skrive manuskriptet til den nye superheltefilm. Med Dwayne Johnson om bord på projektet, går der nok ikke lang tid, før selveste Kaptajn Marvel bliver afsløret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Siden det kom frem at en filmatisering af Shazam vil blive en realitet, så har folk spurgt efter om han vil være en del af Justice League eller ej. Nu ser det så ud til IKKE at være tilfældet, da det ikke skal være Warner Bros. selv som skal stå bag, men New Line Cinema. Så selvom Batman, Superman, Shazam og alle de andre udspringer af det samme DC-univers, så vil sidstnævnte komme til at adskille sig fra de andre.

Jacob

... Warner Bros. benytter navnet Captain Marvel, da DC i nyere tid helt valgte og droppe det, for én gang for alle at døbe ham Shazam. Black Adam er vist mere en slags antihelt end klassisk superskurk, og synes Dwayne Johnson vil gøre det aldeles fremragende. Nogen som ved om de skal involveres i Justice League, eller om der mere er tale om et separat soloprojekt? Når de nu vil bruge Aquaman er en troldmand vel hellere ikke helt tosset.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 time siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

23 timer siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter