Cookie- og Privatlivspolitik
Den femte Rambo-film skal hedde Last Blood

Den femte Rambo-film skal hedde Last Blood

Pensions-parat vietnamveteran vender tilbage

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone er i gang med forarbejdet til en femte Rambo-film. Ifølge ComingSoon.net skal den pumpede morfar vende tilbage i filmen 'Rambo: Last Blood', som Stallone også skal instruere. 

For fem år siden gik der rygter om 'Rambo V: The Savage Hunt', men de gik langsomt i sig selv igen, da Stallone fik travlt med sine Expendables-film.

I skrivende stund er der intet nyt om plot eller handling i 'Rambo: Last Blood', men vi forudser, at Rambo ender i en situation, hvor han virkelig ikke har lyst til at slå de onde terrorister/narkohandlere ihjel. Han gør det alligevel og siger noget med "I drew last blood...". The end.

Alene i USA har de fire eksisterende Rambo-film tjent 1,7 milliarder kroner, så det vil højest sandsynligt være en god investering for Stallone. De første to Expendables-film tjente også styrtende med penge, men den tredje skuffede. Måske Stallone virkelig ér ved at blive for gammel?

Stallones næste film er komedie-dramaet 'Reach Me' om en flok mennesker, der finder hinanden via en selvhjælpsbog skrevet af en tidligere football-træner.

'Rambo: Last Blood' har ikke fået en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Hedder filmen Last Blood, fordi de så endelig holder op med at lave flere Rambo-film? ;)

martin

Det så fedt at Stallone tager kampen op mod alle disse Marvel film. Han var bange for at folk havde glemt denne gode simple action-genre fra 80èrne men er kun positiv overfor Stallone`s arbejde.

jovist nyder jeg også Marvel film men der er nu et el andet over at Stallone, Arnold osv stadig giver den gas :)

Glæder mig til denne Rambo og skal helt sikkert ses

jan

Har jeg os set alle de andre Rambo film og glæder mig til den næste og sidste i rækken. Den 1 og 4 er de bedste, når det kommer til historien i filmene samt at Stallone er mere end bare en actionfigur. Håber at han kan slutte den godt af, ligesom hans Rockyfilm og at han fortsætter der hvor den 4 slap, med at han kommer hjem igen. Noget med at han gir det en chance som i den 1 film samt kommer hjem til hans far på farmen, som der os lægges op til i den 4 film. Hvor man kunne finde en god sparringspartner i rollen som far. Nogle bud kunne være. Dustin Hoffman, Jack Nicholson eller Robert Duvall.
Lige meget hvad, så skal den ses.

Ollie

Glæder mig. Har selv de første 4. Jeg er den største fan af Stallone. Skal helt sikkert se den, har også set trailer til Reach Me, og den ser også god ud. Glæder mig.

koic

den er god

johnny

jeg kan godt lide Rambo det er slet ikke det, jeg syntes bare det er ved at blive lidt for meget. jeg syntes det var en god slutning med at han tog hjem til sin fars gård i den sidste film. lad nu stakkels gamle John Rambo få noget fred.

LHL2500user/12233

Spørgsmålet er så: Bliver det en rigtig Rambo film, eller en gang PG13 bullshit?
Jeg er godt træt af at Hollywood er mere interesseret i at sælge billetter til tweens, end at lave fede film. Lad der være både blod, ekstrem vold og et farverigt brug af bandeord.

gyldenløve

synes nu bare de skulle lade være

Jacob

Det kunne være rart hvis det bliver det endelige kapitel om soldaten, der prøver at tackle livet som civilist. Jeg kan rigtig godt li' titlen, så håber der snart kommer mere nyt :-)

CINEMANDRUP

Stallone har virkeligt bevist sit værd, når det kommer til hvad den efterhånden aldrende morfar kan holde til af fysiske strabadser. Tror ikke der hersker megen tvivl om, at blodighedsbarometret, actionsekvenserne og patronhylstrene ikke bliver mindre i den femte Rambo film, når Stallone selv står bag roret.

Rent historiemæssigt er jeg ret så spændt på hvordan han har tænkt sig at runde franchisen af. Tror ikke han vælger, at lave flere Rambo film efter denne femte installering, så derfor håber jeg, at han tænker en godkendt slutning igennem for vores allesammens actionhelt.

Hvis Stallone påtænker at afslutte Rambo med femte film, er jeg overbevist om, at han gør det med stil og ægte Rambo manér. Håber virkelig på det bedste for denne film. Ses skal den ihvertfald.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

4 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden

Aktive debatter