Den femte Rambo-film skal hedde Last Blood

Pensions-parat vietnamveteran vender tilbage
Billede
(© Lionsgate)

Sylvester Stallone er i gang med forarbejdet til en femte Rambo-film. Ifølge ComingSoon.net skal den pumpede morfar vende tilbage i filmen 'Rambo: Last Blood', som Stallone også skal instruere. 

For fem år siden gik der rygter om 'Rambo V: The Savage Hunt', men de gik langsomt i sig selv igen, da Stallone fik travlt med sine Expendables-film.

I skrivende stund er der intet nyt om plot eller handling i 'Rambo: Last Blood', men vi forudser, at Rambo ender i en situation, hvor han virkelig ikke har lyst til at slå de onde terrorister/narkohandlere ihjel. Han gør det alligevel og siger noget med "I drew last blood...". The end.

Alene i USA har de fire eksisterende Rambo-film tjent 1,7 milliarder kroner, så det vil højest sandsynligt være en god investering for Stallone. De første to Expendables-film tjente også styrtende med penge, men den tredje skuffede. Måske Stallone virkelig ér ved at blive for gammel?

Stallones næste film er komedie-dramaet 'Reach Me' om en flok mennesker, der finder hinanden via en selvhjælpsbog skrevet af en tidligere football-træner.

'Rambo: Last Blood' har ikke fået en premieredato endnu.