Cookie- og Privatlivspolitik
Bryan Singer fortsætter med X-Men

Bryan Singer fortsætter med X-Men

Apocalypse-instruktør bekræftet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Dette års X-Men: Days of Future Past var en succes hos anmelderne og i billetlugerne. Det er derfor ikke overraskende, at instruktør Bryan Singer får lov til at fortsætte på den næste X-Men-film.

Ifølge Deadline har Singer netop underskrevet kontrakten hos Fox, der har premieresat 'X-Men: Apocalypse' til maj 2016.

Simon Kinberg (Days of Future Past) skal skrive manuskriptet over en ide udarbejdet sammen med Singer, Michael Dougherty og Dan Harris.

Mutantfilmen skal foregå et årti efter begivenhederne i 'Days of Future Past' og følge de centrale karakterer fra 'First Class' (Xavier, Magneto, Beast og Mystique), mens de kæmper med efterspillet på de mange tidsrejser.

Tidspunktet taget i betragtning kunne den nye film meget vel introducere nye yngre udgaver af velkendte karakterer som Jean Grey, Storm og Cyclops. Dette er ikke bekræftet, men eftersom det lykkes at erstatte selveste Patrick Stewart og Ian McKellen, kan alt jo ske i det tidsbøjende superhelte-univers.

X-Men: Apocalypse får dansk premiere den 26. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kom i omdrejninger Wolverine!
6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Days of Future Past åbnede en masse døre, som ellers var blevet lukket i The Last Stand. Og Singer er Mr. X-Men. Det skal nok blive godt.

Ollie

Den glæder jeg mig til, har set Days Of Future Past, så jeg skal selvfølgelig se den.

CINEMANDRUP

Singer er og bliver manden der skal levere næste brag og det skal det selvfølgelig også være. Hvordan han har tænkt sig at koble trilogierne sammen bliver en hjerneblødning som han må toppes med.

Det er ihvertfald godt nyt og glæder mig allerede.

Blueberry

Troede, at artiklen ville sige, at de nuværende hovedroller (McAvoy og Fassbender, etc.) skulle udskiftes, fordi universet tager endnu et spring på ti år, så begivenhederne i Apocalypse vil finde sted tyve år efter First Class. Men heldigvis ikke!

Jacob

Tidsrejser er spændende, men kan samtidig også gøre at man kløer sig i hovedbunden, og forsøger at finde ud af hvad der op og ned i det hele. Bryan Singer står nu med udfordringen, at han skal koble de to trilogier sammen. Jeg håber man ser Eric og Charles opsøge Jean Grey, som vi først så det i indledningen til 'The Last Stand'. James McAvoy skulle vist desuden gerne være skaldet i 'Apocalypse'.

Mette/ Morgenhår

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter