Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hiddleston som Ben-Hur?

Tom Hiddleston som Ben-Hur?

Loki i lændeklæde

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge nyhedssitet Deadline, er den engelske skuespiller Tom Hiddleston (Thor) den foretrukne til at få hovedrollen i genindspilningen af klassikeren Ben-Hur (1959).

Den nye 'Ben-Hur' (2016) skal instrueres af Timur Bekmambetov (Wanted) og skrives af Oscar-vinderen John Ridley (12 Years a Slave). Man mangler blot at caste de forskellige roller til filmen.

'Ben-Hur' fortæller historien om den jødiske prins, Judah Ben-Hur, der bliver forrådt af sin romerske ven, Messala, og solgt som slave. Ben-Hur vinder senere sin frihed og vender tilbage med det formål at få hævn.

Produktionen af filmen er først sat til start tidligst næste år, så man skal nok være lidt varsom med at tænke på briten i en toga og lændeklæde. Med tilbud om andre film, kan det heller ikke vides, hvorvidt Hiddleston takker ja til rollen.

Alligevel kan man godt krydse fingre for, at den særdeles populære skuespiller får rollen som Judah Ben-Hur.

Hiddleston kan ses i Guillermo del Toros næste horror-film,
Crimson Peak, som har premiere den 15. oktober 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Jeg er helt personligt ret vild med den gamle version af Ben Hur, men jeg siger da ikke nej til en udgave med Hiddleston (han er jo skøn ;) ).
Jeg håber bare, at det ikke bliver en marvel/ transformers en af slagsen, hvor man giver køb på handlingen for at lave en visuelt flot film - eller hvad det lige er de har gang i. For det ville altså være synd for en god historie!

heino

blasfemi at lave en ny ben hur-

gutten skal godt nok træne arme og bryst en del for at matche heston som galejslave-

håber de fremhæver det kristne budskab i filmen,så muslimerne bliver sure:)

CINEMANDRUP

Se nu tager det fart:-) Hiddleston har bestemt gjort sig bemærket og er et navn som mange filmelskere nu burde kende. Det lyder ambitiøst og jeg tror at en genindspilning kunne være kanon, selvom jeg holder meget af den gamle Ben Hur.

Håber at Hiddleston får rollen.

Helene Østergaard

Denne film virker vildt spændende, og Tom Hiddleston er en helt fantastisk dygtig skuespiller! Jeg tror bestemt, han ville være helt forrygende i denne film!!!

Jacob

Tom Hiddleston er et brandvarmt navn, og kunne helt klart godt se ham i den klassiske fortælling. Lyder som er der er seriøse og stærke kræfter bag projektet, så ser frem til at hører mere nyt i sagen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Filmelskeren

Mærkeligt nok har jeg endnu ikke set Fight Club - trods min store passion for film og især klassikerne.

2 timer siden
Finn Carl

Nu har det altid undret mig ret meget, at nogle finder en sær fornøjelse i at blive skræmt, bortset lige fra rutchebaner, som jeg holder meget af,

2 timer siden
Aggie

Hvis man har andre kilder er det god kutyme at nævne dem, da man ellers ikke debatterer på samme niveau.

1 dag siden
Tom
Tom

Spiderman forsvinder heldigvis ikke men er bare ikke længere i Marvel's univers. Giver Stig ret.

1 dag siden
Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er

2 dage siden

Aktive debatter