Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'Seventh Son'

Ny trailer til 'Seventh Son'

Jeff Bridges udlever sin indre Gandalf

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Kæmper, troldmænd og onde hekse er en nærmest fast bestanddel af fantasy-genren, og 'Seventh Son' er ingen undtagelse. Den nye trailer viser præcist, hvad vi kan forvente af det nye eventyr.

'Seventh Son' har Jeff Bridges i rollen som den rutinerede heksejæger Gregory, der har speciale i at bekæmpe onde ånder. Gregory tager den unge Tom under sin vinge og oplærer knægten i den ædle kunst som heksejæger.

Tom spilles af Ben Barnes, der har fantasy-erfaring fra Narnia-filmene, mens også Julianne Moore, Kit Harington og svenske Alicia Vikander er at finde på rollelisten.

Seventh Son får dansk premiere den 22. januar 2015 - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Julianne Moore som led heks...
8 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

Jeg er klar til eventyr i Januar 2015. :-D

gyldenløve

meget skuffende bøgerne er helt fantastiske med en god historie. men det her ligner bare at de har proppet en masse ting sammen for at få mest action som over hovedet muligt, tror at alle dem der har læst bøgerne vil blive skuffet over denne film.

Ollie

Den ser mega vild ud, skal helt sikkert se. Den ser jo bare mega vild ud, og jeg kan jo ikke lide 300 filmene, men den her ser mega fed. Glæder mig, irriterende den først har præmiere om lang tid.

GandalfTWuser/660077

Men jeg stemmer helt klart i med alle de andre. Denne film ser ud fra traileren ikke til at have meget med bøgerne at gøre. Det er vist hvad man kan kalde at være løst baseret på.

Til gengæld vil jeg nu rent faktisk se filmen, det ville jeg ikke efter den første trailer. Synes faktisk det kan blive en helt god film, så længe man ser bort fra at det altså ikke er en filmatisering af bøgerne i reel forstand. Man skal være helt klar over at hvis man vil læse bøgerne efter, så er der store forskelle.

Faktisk vil jeg mene at bøgerne egner sig meget mere til en tv-serie end en film, men det er blot min egen mening.

Men ja, læs endelig bøgerne, de er gode. Men drag ikke for mange paralleller til filmen.

Emilie

Men at sige at filmen er baseret på bøgerne.. Nej. Nok mere tager nogle fede elementer og så lavet det til et helt andet eventyr. Synes at Jeff Bridges er lige lovlig malet i ansigtet og lidt for overdrevet og set før i traileren, men ellers ser det ud til at være rimelig god underholdning;)

Hejlouser/1080994

Jeg glædede mig ellers til denne filmatisering af "Heksejægerens lærling" men da jeg gik i gang med denne trailer blev jeg så skuffet, at jeg ikke engang fik den set halvejs, inden jeg stoppede. Den første fejl er Tom. I bøgerne er han 12-13, men her er han sku' 19. En stor failer. Og så synes jeg også, at filmen er ret dyster, hvilket totalt ødelægger den glæde jeg havde for bogen. SKAL IKKE SE FILMEN.

CINEMANDRUP

Det bliver et stort rungende nej tak herfra.Bestemt ikke i bøgernes ånd.

Maria

På baggrund af de sidste tre kommentarer, tror jeg det vil være en god idé at man aldrig har læst bøgerne, så man ikke bliver skuffet. ;)

Jeg har aldrig hørt om bøgerne, og har derfor ingen forventninger til filmen - og jeg synes umiddelbart traileren så fin ud. Men hvad ved jeg, jeg var nok mest oppe at køre over at Djimon Hounsou er med - elsker den fyrs navn! ;)

Rizzo

Den kommentar er sindssygt trist på så mange punkter...

Maria

Jeg ville sætte pris på at du uddybede din kommentar, så jeg kan forsvare min oprindelige kommentar mod en ret usaglig beskyldning. :)

Er det kommentaren med Djimon Hounsou?
Er det at jeg ikke har læst bøgerne?
Er det at jeg synes at traileren så umiddelbart fin ud?

Til det første - det var en joke. Slå ordet "humor" op på Google ved lejlighed.

Til det andet - er det et krav at man SKAL have læst en eventyrsbog før man ser filmatiseringen af denne? I så fald må jeg beklageligvis indrømme at jeg ikke har læst Hobbitten og tredje bog i Ringenes Herre bøgerne. Om forladelse.

Til det tredje - Sætningen "ser umiddelbart fin ud" er ikke lig med at jeg synes den er over, mega, kodylt sej og at jeg bare SKAL se filmen. Jeg synes den ser fin ud og at den ikke har afskrækket mig fra at se filmen. Netop fordi jeg ikke har læst bøgerne, kan jeg jo ikke sidde med en forventning til en trailer, vel?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

1 dag siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

2 dage siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

2 dage siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

2 dage siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

2 dage siden

Aktive debatter