Cookie- og Privatlivspolitik
Marvels nye helte får rekord-åbning

Marvels nye helte får rekord-åbning

Guardians of the Box office!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Star-Lord og Co. levede op til Marvels høje standard, da 'Guardians of the Galaxy' åbnede med 94 mio. dollars i de amerikanske biografer. Den højeste august-åbning nogensinde.

De alternative superhelte tiltrak dermed et større publikum end Marvels Thor: The Dark World (85.7 mio. dollars) og nærmede sig Captain America: The Winter Soldier's imponerende 95 mio. dollars.

Årets andre superhelte, Spider-Man og X-Men-holdet, blev også begge overgået af galaksens umage femkløver.

Resultatet er imponerende og kommer som lidt af en overraskelse, da karaktererne ikke havde en synderligt etableret fanskare. Marvels sindssygt populære og velkendte univers sørgede - sammen med Disneys veloplagte trailers - dog for, at biografgængerne gerne ville tilbringe to timer sammen med en skydegal vaskebjørn og et talende træ.

Derudover tiltalte filmen en bred målgruppe. 55 % af publikum var over 25, og hele 44 % var kvinder. Sidstnævnte slår The Avengers' 40 % og sætter ny Marvel-rekord.

Weekenden viste i det hele taget flotte tal i billetlugerne. De 12 bedst indtjenende film hentede tilsammen 172,6 mio. dollars, hvilket er 40 % højere end samme weekend sidste år. Nogle eksperter mener nu, at august 2014 kan gå hen og blive den bedste august i biografhistorien.

Guardians of the Galaxy er aktuel i de danske biografer og har allerede solgt 43.169 billetter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christinauser/15692

Jeg hvad ind og se i lørdag vild sjov film og Chris rigtig lækker i film og sjov cool musik

Helene Østergaard

Marvel bliver da ved! Det er fantastisk! Jeg er kæmpe Marvel fan og var da en af dem der var inde og se filmen i weekenden, og den er virkelig det hele værd!
Synes det er fedt, at så mange menensker har øjnene åbne for marvel!
(Dog er det surt, at se over halvdelen gå, før rulleteksterne er færdige, da der jo altid er en lille ekstra scene til slut)

Synes også det er fedt, at Marvel har så mange film planlagt de næste par år! Dette er virkelig Marvels årti, og det bliver bare ved og ved! De bliver ved med at overgå sig selv, og jeg kan slet ikke vente på GotG 2, Captain America 3 og specielt Avengers 2 !!

Rasmus/Musen

Jeg så filmen i går, og yep, den er rigtig god. Det bliver da bare ved med at køre for marvel. Tænk på alle de store film med marvel, som kommer i fremtiden. Det er virkelig utroligt. Lige nu glæder jeg mig jo også bare meget til at se efterfølgeren, og alle de andre marvel film, der er på vej. Det er ikke fordi jeg er den ALLERSTØRSTE marvel-fan, men når det kører så godt for dem, så er det altså svært, at lade være med at glæde sig til de opkommende film. Det er bare FEDT!

Jacob

Da Guardians of the Galaxy i tidernes morgen blev annonceret var mange, og det gælder også undertegnet, stærkt skeptiske for det var noget uden for normalen. Men som vi ser går de nu deres velfortjente sejrsgang, og vi kan bare glæde os til fortsættelsen i Fase 3 i 2017 :-)

Linauser/774152

Den var pisse fed!

Kan kun sige til alle der elsker Marvels univers og som ikke har set den endnu - SE DEN!!!! I vil ikke komme til at fortryde det :)

BIOMANEN

Totalt solgt. Det er en aktion fyldt film med humor, fede scener og skøre indfald. Elsker Groot og min yndlingsfigur Rocket. Elsker hans bemærkning omkring det kunstige ben og øjet. Det er lige min humor….
Det er lang tid siden at jeg har morede mig så godt. Det gør heller ikke noget at vores Helt Quill ser rigtiiiiiiiiig godt ud (og det er uden latex dragt…)
Havde hele familien med og alle elskede den.
Jeg tro at jeg lige skal i biografen på søndag (der er der halv pris på billetterne i alle biografer).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

17 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

21 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter