Kort nyt

En skål af godter
Billede
(© Gold Star Films)

Maggie

Det første billede fra filmen 'Maggie' (2014), er endelig blevet offentliggjort. På billedet ser man Schwarzenegger udforske et nyt territorium som skuespiller i rollen som en omsorgsfuld familiefar. 'Maggie' (2014) fortæller historien om teenageren, Maggie, der bliver inficeret af en zombie-virus. Arnold Schwarzenegger spiller faderen, der vælger at være ved sin datters side, mens hun gennemgår den skæbnesvangre forvandling. 

Ny Texas Chainsaw Massacre-film
Ifølge The Wrap er det kommet frem, at Millenium Films har en ny forhistorie af horrorfilmen Texas Chainsaw Massacre i sigte.

Den skal skrives af Seth M. Sherwood og kommer til at hedde 'Leatherface'. Sherwood har fået til opgave at skrive en fortælling, som følger Leatherfaces tidlige år i 1970erne. 

Han Solo og Prinsesse Leias datter?
Skuespillerinden Daisy Ridley skal ikke bare medvirke i Star Wrs: Episode VII, men også de næste to Star Wars-film, Episode VIII og IX.

Præcis hvilken rolle Ridley skal spille, vides ikke. Dog hælder de fleste til, at hun har fået rollen som datteren af Prinsesse Leia og Han Solo. Star Wars:Episode VII får premiere i biograferne den 17. december 2015.

Ny Marvel-film
Efter den flotte åbning af Marvel-filmen Guardians Of The Galaxy (2014), har Marvel fået selvtillid til at gå i kast med endnu et par nye superhelte i form af 'The Inhumans'. Filmen er skrevet af Joe Robert Cole, og cheferne hos Marvel skulle efter sigende være mere end tilfredse med manuskriptet.