Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck om reaktionerne på hans casting som Batman

Ben Affleck om reaktionerne på hans casting som Batman

"Reaktioner er en del af pakken."

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Ben Affleck har omsider udtalt sig om de stærke, negative reaktioner han fik fra omverdenen, da han fik (og tog) rollen som Batman i Zack Snyders kommende 'Batman v. Superman: Dawn of Justice'. I denne uges udgave af det amerikanske magasin Entertainment Weekly udtaler Affleck:

- Warner Bros. viste mig en masse reaktioner, som tidligere Batman-skuespillere har fået, da deres casting er blevet offentliggjort og spurgte: "Er du sikker på, at du vil udsætte dig selv for det her?". Men sådanne reaktioner er en del af pakken. Der findes en masse aktive fans med en masse meninger.

Affleck fik en hård medfart, da det kom ud, at han skulle være den næste i den sorte kappe, som eksempelvis følgende Twitter-beskeder: "Hvorfor ikke bare lade J-Lo spille Catwoman og virkelig smadre det hele?". "I Ben Affleck-versionen begår hans forældre selvmord". Og "Glæder mig virkelig til at se Affleck bringe samme dybde til Batman-rollen, som han bragte til Daredevil og Gigli".

- Ved du hvad? Der er de græske myter, og så er der de amerikanske myter om superhelte. De er ekstremt vigtige for folk. Det er fedt, at det betyder så meget. Folk har ekstremt lyst til at se denne film, og så er det min opgave at gøre filmen og historien ære. 

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts 2016 - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Ben Affleck som Bruce Wayne aka. batman, er og bliver IKKE problemet. Jeg er sikker på at han kommer til at overraske og gøre det super fedt, på sin helt egen måde! Problemet her, er og bliver instruktør Zack Snyder! Visuelt er han kanon, men han er en dybt ringe historiefortæller.

Anne Kathrine

Der er ingen tvivl om at det er nogle store sko, Affleck skal udfylde dér.
Og selvom jeg umiddelbart var meget overrasket over valget, har Affleck har jo, som der står ovenfor, vist at han godt kan spille skuespil. Så mon ikke det nok skal gå alligevel.

Det jeg synes er underligt, er at man har castet en ny person til rollen som Batman så hurtigt efter de sidste film er lavet. Og det har intet med Affleck at gøre.

Christian

Jeg kan sagtens forstå at folk kan blive forvirret :-) MEN, Chris Nolan der instruerede batman trilogien har et tæt samarbejde med Warner Brothers, og hans magt hos dem er enormt stærk (de gør nærmest som HAN siger, fordi han tjener dem så absurd mange penge!) Fuldstændig på samme måde som instruktør James Cameron virkelig har "krammet" på filmselskabet 20'th Century Fox. Nolan insisterede på at den batman der bliver benyttet i den kommende Zack Snyder film intet måtte have at gøre med hans batman fra den forrige trilogi. Nolans trilogi og hans batman var sin helt egen specielle ting. En lukket cyklus, kan man sige. Bales batman levede i sit eget univers (med sine helt egne regler. Superman har aldrig været eksisterende i des sammenhæng). Og netop for ikke at skabe nogle former for forvirring mellem den batman der optræder i den kommende 'Batman v Superman", samt den batman der eksisterede i Christopher Nolans Trilogi, så RE-castede Warner Brothers batman rollen. For ikke at tale om at Christian Bale slet ikke havde interesse i at spille batman i Snyders kommende film, da hans loyalitet i den grad ligger hos instruktør Chris Nolan.

Anne Kathrine

Jeg vidste godt at Bale ikke var interesseret, men jeg var alligevel ikke gået så meget i dybden med begrundelsen bag hans afviselse og re-castingen af rollen. Så tak for informationen!

Jeg synes helt personligt rigtig godt om Nolans trilogi, men har hidtil ikke været videre imponeret af Snyder. Han mangler bare et eller andet i de film jeg har set. En sammenhæng i handlingen, eller sådan noget.

Og jeg synes sgu stadig, det er for tidligt at lave en ny batman, selvom jeg fra filmselskabets side selvfølgelig godt kan følge med i, at det er lige nu, der er helt vildt mange penge i superhelte-film. Jeg synes måske bare at de sælger lidt ud, og at det lige er at drive den en tand for vidt. Så kudos osv. til Bale og Nolan for at stoppe, mens legen er god.

Christian

Han er en ret så lavsig historiefortæller, og det er simpelthen så synd, nu da vi skal have ne superman vs batman film. Havde virkelig håbet på at han ville blive udskiftet :-(

Mikkel Poulsen

Efter min mening er Christian Bale den bedste Batman i filmhistoriens superhelte film, det ville han altid være men Ben Affleck giver jeg dog alligevel en chance. Som den nye Bruce Wayne / Batman!

BattleArena123

Det er fuldstændig ligemeget hvad de gør med denne film. Det er Batman vs Superman, så ligemeget hvad de gør, vil folk se denne film. Alt hvad Snyder er nødt til at gøre, er at vise Batman der slår Superman i ansigtet, og folk vil elske denne film, uanset hvad der ellers sker i filmen.
Han kan lave filmen dårlig, han kan lave den god, men det er fuldstændig ligemeget. Denne film er den ultimative win-win.

dippegalantuser/922792

Da Michael Keaton blev udpeget som Batman, var folk på barrikaderne og mente ikke at en skuespiller primært kendt som komiker, skulle have rollen. Folk var i chok, men overgav sig totalt, da de så resultatet.

Christian Bale var ikke engang førstevalget som Nolans Batman. Det var David Boreanaz. Du kender ham som Angel fra Angel og fra Buffy. http://www.digitalspy.co.uk/movies/i387984/stars-who-turned-down-big-rol...

Og også her var der ramaskrig over valget, men igen overgav folk sig.

Ben Affleck har vist at han sagtens kan spille skuespil. Good Will Hunting, Argo, The Town, State of Play og The Sum of All Fears er alle film, hvor Ben Affleck shiner og hvor han også viser, at han har forståelsen for, hvad der skaber en god film. Jeps, han har også haft mindre gode roller og projekter - det havde Keaton også og Bale er heller ikke en verdenssensation i alt han laver (selvom det er tæt på).

Jeg er ikke bekymret for Affleck som Batman. Ikke med det vi har set indtil nu og det vi har hørt indtil nu.

Tiden må vise om det bliver en success eller en fiasko, men med Afflecks senere års store success og anerkendelse, læner jeg ret meget imod det første. Hvorfor skulle han pludselig stoppe med at udvikle sig i en positiv retning?

CINEMANDRUP

Arven efter Bales Batman og Nolans visionære mesterværk er hård kost at fordøje og det var og er vel forventet at en ny spirrende Batman må finde sig i en masse vrede fans indtil han har bevist sit værd.

Tanken om Batfleck begynder så småt at indfinde sig under huden, men så er det store spørgsmål jo om Zack Snyder kan levere en værdig follow up med så store helte, hvor det ikke bare handler om smadder smadder og mere smadder.

Filmen skal helt klart ses, men vil forsøge ikke at have de store forventninger. Hvis jeg tænker Man Of Steel forventninger kan det næsten kun blive bedre.

Helene Østergaard

Men jeg skyder lige ind, jeg synes personligt at Ben Affleck er en utrolig dygtig skuespiller! Og han ligner Bruce Wayne, så det er ikke fordi jeg synes, at han er forkert i rollen! Jeg tror måske han kan overraske os her! Han er blevet så megt bedre med årene jo!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter