Ben Affleck om reaktionerne på hans casting som Batman

"Reaktioner er en del af pakken."
Billede
(© Warner Bros.)

Ben Affleck har omsider udtalt sig om de stærke, negative reaktioner han fik fra omverdenen, da han fik (og tog) rollen som Batman i Zack Snyders kommende 'Batman v. Superman: Dawn of Justice'. I denne uges udgave af det amerikanske magasin Entertainment Weekly udtaler Affleck:

- Warner Bros. viste mig en masse reaktioner, som tidligere Batman-skuespillere har fået, da deres casting er blevet offentliggjort og spurgte: "Er du sikker på, at du vil udsætte dig selv for det her?". Men sådanne reaktioner er en del af pakken. Der findes en masse aktive fans med en masse meninger.

Affleck fik en hård medfart, da det kom ud, at han skulle være den næste i den sorte kappe, som eksempelvis følgende Twitter-beskeder: "Hvorfor ikke bare lade J-Lo spille Catwoman og virkelig smadre det hele?". "I Ben Affleck-versionen begår hans forældre selvmord". Og "Glæder mig virkelig til at se Affleck bringe samme dybde til Batman-rollen, som han bragte til Daredevil og Gigli".

- Ved du hvad? Der er de græske myter, og så er der de amerikanske myter om superhelte. De er ekstremt vigtige for folk. Det er fedt, at det betyder så meget. Folk har ekstremt lyst til at se denne film, og så er det min opgave at gøre filmen og historien ære. 

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts 2016 - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.