Cookie- og Privatlivspolitik
5 x blockbustere får premieredatoer

5 x blockbustere får premieredatoer

Vi ser fire år ind i fremtiden

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Premierekalenderen for de nærmeste år fortsætter med at blive fyldt op. Inden for den seneste uges tid har følgende fem film således offentliggjort mere eller mindre præcise tidspunkter for deres ankomst.

Først ville han slet ikke lave den, fordi nogen havde været så ufølsomme at lække manuskriptet på nettet. Men Tarantino vendte på en femøre og nu ligger The Hateful Eight til udgivelse "i løbet af 2015", som man siger. Det afslører den sprit nye plakat i hvert fald. Mere præcis kan QT altså ikke være endnu.

Derimod virker Bryan Singer ret overbevist om, at X-Men: Apocalypse ser dagens lys den 26. maj 2016. I efterfølgeren til den umådeligt populære film X-Men: Days of Future Past, får du Channing Tatum at se i sin første rolle som en mutant.

Teenage Mutant Ninja Turtles blev modtaget relativt positivt ved sommerens premiere i USA. I hvert fald positivt nok til at den nu får en 2'er, der allerede dukker op den 3. juni 2016.

Padderne er dog ikke de eneste levn fra TV-fortiden, der søger lykken på det store lærred. De får nemlig følgeskab af 'Power Rangers' den 22. juli 2016 (amerikansk premiere), hvor de sprælske high school-superhelte gør sit forsøg på at få søsat en filmkarriere.

Og sidst, men så absolut ikke mindst, så vender mega-monstret Godzilla (aka. GOJIRA!!!) tilbage i 'Godzilla II' den 8. juni 2018. Yup, der er lidt tid til, men når Zilla-drengen har brug for en lur, så har han virkelig brug for en lur. 

Hvilken en af ovenstående film glæder du dig mest til?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ollie

Jeg glæder mig mest til X-Men: Apocalypse, fordi jeg elsker superhelte-film, og Channing Tatum er rigtig god skuespiller. Jeg vil også gerne se TMNT 2, skal bare lige se 1 først.

CINEMANDRUP

The Hateful Eight - ja tak: Tid til western splat

Teenage Mutant Ninja turtles 2 - ja tak, bring on Crang eller anden fed fjende

X-Men Apocalypse - endnu mere ja tak, men Tatum som Gambit?? ahhhh, er lidt nervøs for det stunt, men modbevis mig hellere Channing.

Godzilla 2 - Yes Sir: Bare Godzooki ikke dukker op så er jeg rolig og fortrøstningsfuld

Power Rangers - den udmelding overrasker mig. Jeg så power Rangers som lille og fandt det underholdende, men en ny spillefilms fødsel for dem kan virke lidt uroligt i mit indre. Det var plat dengang og hvordan kan det undgå at blive plat nu. tror det bliver et nej til Power Rangers, men resten lyder godt.

Simonuser/919343

Damn! 2016 bliver et vildt film år!
X-Men: Apocalypse
Captain America 3
Sinister Six
Batman v Superman
TMNT 2
og ikke mindst mine barndoms helte: POWER RANGERS!

Bliver fantastisk!

Helene Østergaard

Jeg glæder mig 100 % mest til X-men: Apocalypse! Det bliver spændende at se Channing som Gambit, men jeg kunne nu ellers rigtig godt lide Taylor Kitsch i denne rolle, i den tidligere X-men film.
De andre film, er ikke nogle der rigtigt siger mig noget faktisk, men vi får se :)

Jacob

... 'Power Rangers', som jeg altid har haft et lidt anstrengt forhold til, men med netop succesen til 'TMNT' og ikke mindst 'Transformers' forstår jeg godt man vil forsøge igen.

Dejligt at 'Apocalypse' stadig er med på det planlagte program, men er dælme spændt på om jeg kan sluge Channing Tatum som den kortkastende mutant.

Ikke underligt med den lange udsigt til fortsættelsen til det japanske kæmpemonster når Gareth Edwards i mellemtiden skal lave den første Star Wars spin-offs.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

1 dag siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden

Aktive debatter