5 x blockbustere får premieredatoer

Vi ser fire år ind i fremtiden
Billede
(© Warner Bros.)

Premierekalenderen for de nærmeste år fortsætter med at blive fyldt op. Inden for den seneste uges tid har følgende fem film således offentliggjort mere eller mindre præcise tidspunkter for deres ankomst.

Først ville han slet ikke lave den, fordi nogen havde været så ufølsomme at lække manuskriptet på nettet. Men Tarantino vendte på en femøre og nu ligger The Hateful Eight til udgivelse "i løbet af 2015", som man siger. Det afslører den sprit nye plakat i hvert fald. Mere præcis kan QT altså ikke være endnu.

Derimod virker Bryan Singer ret overbevist om, at X-Men: Apocalypse ser dagens lys den 26. maj 2016. I efterfølgeren til den umådeligt populære film X-Men: Days of Future Past, får du Channing Tatum at se i sin første rolle som en mutant.

Teenage Mutant Ninja Turtles blev modtaget relativt positivt ved sommerens premiere i USA. I hvert fald positivt nok til at den nu får en 2'er, der allerede dukker op den 3. juni 2016.

Padderne er dog ikke de eneste levn fra TV-fortiden, der søger lykken på det store lærred. De får nemlig følgeskab af 'Power Rangers' den 22. juli 2016 (amerikansk premiere), hvor de sprælske high school-superhelte gør sit forsøg på at få søsat en filmkarriere.

Og sidst, men så absolut ikke mindst, så vender mega-monstret Godzilla (aka. GOJIRA!!!) tilbage i 'Godzilla II' den 8. juni 2018. Yup, der er lidt tid til, men når Zilla-drengen har brug for en lur, så har han virkelig brug for en lur. 

Hvilken en af ovenstående film glæder du dig mest til?