Cookie- og Privatlivspolitik
'Transformers: Age of Extinction' er årets største film

'Transformers: Age of Extinction' er årets største film

Robotterne overtager verdensherredømmet

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge kunne vi berette, at 'Transformers: Age of Extinction' var blevet den største film nogensinde i Kina. Nu er den blevet årets største film i hele verden.

752,5 mio. dollars er det blevet til på verdensplan, og USA står for 209 mio. dollars.

Michael Bay er derfor stærkt på vej mod endnu et monsterhit. 3eren indspillede 1,1 mia. dollars på verdensplan i 2011.

I USA tog en anden film dog 1. pladsen i weekenden, nemlig Abernes Planet: Revolutionen der åbnede flot med 73 mio. dollars. Filmen får premiere i Danmark torsdag den 17. juli.

Transformers: Age of Extinction er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeppe

Så formåede Michael Bay det også... at ødelægge sin egen film.. Historien er så tør og kedelig og hele filmen er fyldt med dårlige klichéer..
Eftersom der ikke er nogen af de gamle skuespillere med, kan man slet ikke relatere til historien længere... Han formår ikke engang at bygge en god historie op omkring de nye skuespillere og derfor virker det hele en smule overfladisk og tørt..

Udover det har han formået at menneskeliggøre nogen af robotterne, med skæg, cigar, samurai look og så videre... det er sørgeligt at se filmserien tage den retning og at han har smidt lidt dinosaur robotter ind, hjælper ikke meget på plottet... det hele virker som om han har prøvet at smide en masse sejt sammen, men endt med at ødelægge det virkeligt fede ved de 3 andre film, nemlig handling og kampen mellem decepticons og autobots..
Og ingen kan erstatte Shia Lebouf eller Josh Duhamel... de gjorde sgu filmene til det de var!

At sige det her er 'årets største film', er godt nok en joke...
Du kan ikke bedømme sucess udelukkende på salgstal.. hans tre forrige film, var skide gode og havde alt det med man kunne forvente omkring Transformers... derfor er det klart at så mange vil ind og se den, fordi han har skabt sig et ry.. men gud hvor bliver man skuffet og skuffelse kan ikke ses på salgstallene, da folk jo har betalt og set den, før de endte med at blive skuffet...

Men se den selv og vurder for jer selv, jeg kan kun fraråde filmen ihvertfald.. hellere hold jer til de 3 første ;)

Det Hvide Lærred

Alt for lang og alt for kedelig.
Alt for meget larm.

Christina A.

er den overhovdet lavet godt nok i 3D, at den er værd at tá ind og se i 3D??!!!???
Orker nemlig snart ikke flere skuffelser!!!!!! der har været aaaaaaalt for mange dårlige 3D versioner siden Avatar!!! :-(

FilmFyr

nej.
Overordnet, synes jeg aldrig 3D giver den store effekt, og ville til hver en tid, hellere spare de 30 kr.
Men 3D gjorde heller ikke det store for mig i denne film :)

Jacob

Ingen tvivl om at Michael Bay har slået hul på en ufattelig guldgrube, og man kan ikke tro andet end at 5'eren og 6'eren vil fortsætte succesen. Desværre synes jeg det er nedadgående for handlingen, hvor der ikke går to sekunder uden en bygning skal sprænges til atomer. Og så savnede jeg man i det mindste havde gjort lidt ud af, at fortælle hvordan det egentlig ente med Sam og de andre. Jeg forstår godt man vil tilføje og fjerne Transformers i løbet af de forskellige film, men at Optimus og Bumblebee er de eneste oprindelige tilbage er sgu skuffende. Jeg føler det hele kører i ring, som Magetron der ustandseligt dør og genopstår.

Jeppe

Kan kun give dig ret.. det er godt nok en skuffende film og især det med at ingen af de originale autobots er med, det er sgu skuffende...

Han skulle have ladet filmen ligge, efter decepticons fald.. eller kommet på en meget bedre måde at føre filmene videre på..

Desuden er det lidt ødelagt eftersom den unge knægt fra tegnefilmene, ikke længere er med i historien om transformers... Det ødelægger lidt hele brandet... og Shia Lebouf spillede jo rollen til perfektion ...

Kasper

Ratchet var da også en af de oprindelige ?

Jacob

***slettet pga. spoiler***

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

43 minutter siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

3 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

11 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter