Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer 3 - Interstellar

Trailer 3 - Interstellar

Matthew McConaughey skal redde Jorden

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

I den nye trailer til Christopher Nolans mystiske science fiction-drama, 'Interstellar', ser vi endnu mere fra rejsen til rummet, og vi bliver lidt klogere på, hvad det er for en skæbne, Jorden står overfor.

Matthew McConaughey spiller hovedrollen som en begavet pilot/ingeniør, der får til opgave at rejse ud i rummet for at sikre menneskets fremtid. Ikke nogen let opgave...

Interstellar får premiere den 6. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Eric Poulsen

"We used to look up in the sky and wonder at our place in the stars. Now we just look down and worry about our place in the dirt."
- Cooper

Dette er en direkte en fantastisk trailer der blev udgivet på Nolans 44 års fødselsdag imens der var 100 dage til at den havde premiere i USA hvilket er så genialt af Nolan!

Skulle man have set den på InterstellarMovie.com skulle man indtaste en kode der er 7201969 hvilket betyder datoen for månelandingen (20. juli 1969) = GENIUS!!!!!!

Til Michella:

Det er desværre ikke Zimmers musik i traileren (altså hvis du egentlig tror det, kan ikke vide det) selvom man ville ønske det, men det stammer herfra til gengæld: https://www.youtube.com/watch?v=n1vUybM6idI

Ifølge en kilde fra denne side: http://www.hans-zimmer.com/index.php?rub=disco&id=1153

(fortsættes her) sagde Zimmer dette:

"The trailer is NOT my music! You won't hear our score until you see the movie in a cinema. It's important to us to give everyone a fresh experience by not having given any of it away...Plus, you need really BIG speakers. Really BIG!"

Ved ikke om dette er ægte, men det kunne være cool.

JEG. GLÆDER. MIG. OG. ER. MEGA. PSYCHO. PUMPED.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymuser/0

Det er jeg klar over, hentyder til at det er Zimmer der kommer til at stå for soundtracket til filmen :)

Shogun86

"Sidst men ikke mindst er det bare vildt nice at se/høre Anne Hathaway, Michael Caine og Hans Zimmer samlet igen."

Michella var ikke den eneste, hvis det altså skulle være tilfældet? Jeg tror godt på dine kilder og vil helst ikke blive spoiled før premieren. Så det er bare helt fint med mig at vente med at høre det officielle i Dolby Atmos! :D

Personligt har jeg været vant til at høre eksemplarer fra Hans Zimmer i de udgivet trailers, især hvis ham og Nolan altså planlagde noget nyt. Men ikke denne gang og det er jeg glad for!

"Dette er en direkte en fantastisk trailer der blev udgivet på Nolans 44 års fødselsdag imens der var 100 dage til at den havde premiere i USA hvilket er så genialt af Nolan!
Skulle man have set den på InterstellarMovie.com skulle man indtaste en kode der er 7201969 hvilket betyder datoen for månelandingen (20. juli 1969) = GENIUS!!!!!!"

Yup, mega nice efter at have fulgt det via Interstellar Movie og In Nolan We Trust på Facebook.

Anonymuser/0

Det er sjældent jeg reagerer sådan på en trailer, men havde virkelig tårer i øjnene. Det lader til at blive en langt mere sørgelig film end Nolan's tidligere. Men hvor ser det smukt ud. Det er fantastisk hvor langt Matthew McConaughey og Anne Hathaway er kommet fra deres rom-com dage.

Nolan bag kameraret, fantastisk cast, Zimmer's musik... Det kan ikke gå galt.

Uden tvivl årets mest ventede film for mig.

Christian

Lækker trailer. Oser af mystik og spænding.

Mikkel Poulsen

En fantastisk enestående epic mørk trailer 3 flotte visuelle effekter med oppe på månen, jeg har ikke andet end og sige jeg glæder mig & jeg elsker Christopher Nolan's film er spændt på denne her Interstellar, og med den gode Michael Caine samt smukke Anne Hathaway jeg synes nu ude i rummet at den minder om Gravity håber dog den bliver bedre end denne elendige Gravity som ikke var specielt god!

Anonymuser/0

Godt at høre at jeg ikke er den eneste der synes at Gravity er ekstremt overvurderet.

Mikkel Poulsen

Det handlede for det meste kun ude i rummet og om kun 2 enkelte mennesker, der var ikke noget på jorden overhovedet kun til sidst i filmens slutning. Typisk til film det kunne være brugt til dokumentar om space

CINEMANDRUP

Så viser Nolan sit nye guldæg frem og sikke en tur der er i vente for os alle sammen. Nu begiver han sig ud i rummet og kommer med sit præg på hvordan en rumfilm skal sættes sammen selvom vi alle lige er blevet mættet af Gravity og nok har tænkt, at det ikke kunne leveres bedre. Hvis der er en mand som skal sætte spørgsmålstegn ved det statement, så er det Nolan.

Kan den mand andet end spinde guld efter guld? En ting er sikkert: Nolan leverer en følelsesmæssigt, hæsblæsende og heftigt markering som værende en af de bedste og er ikke bange af sig for at vise nye sider. Den mand ved hvad der i den grad giver en film karakter.

Looking forward to Nolans new masterpiece:-) Det bliver Gigantisk

Shogun86

For another epic sci-fi from Mr Christopher Nolan himself!

Har det som et barn igen, da jeg var inde og se "Mission To Mars" fra Brian De Palma som knap nok 12 årig knægt og senest "Gravity" fra Alfonso Cuarón (begge to i Imperial forresten). Nu får vi rummet at se ud fra Nolans vision og synspunkt, fedt hvor spændende! Jeg elsker rumeventyr med masser af mystik, hvor faren lurer lige om hjørnet. Tanken om at være fanget midt ude i rummet skræmmer mig stadigvæk og minder mig stærkt om at jeg aldrig nogensinde skal blive astronaut hehe.

Sidst men ikke mindst er det bare vildt nice at se/høre Anne Hathaway, Michael Caine og Hans Zimmer samlet igen.

Venter kun på forsalg sådan set :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

4 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

5 dage siden